Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Gáz, ha egy srác érzékeny?
Őszinte szeretnék lenni.
Úgy gondolom hogy sok lánynak tetszik, ahogy az eddigi válaszokban is olvashattad.
Nekem viszont nem jön be. Én az olyan férfiakat szeretem, akik erősebbek, érzelmileg stabilabbak nálam, nagyobb teherbírással rendelkeznek.. tehát a klasszikus férfi modell. Nem szeretnélek ezzel megbántani, csak úgy gondoltam jó, ha egy másféle véleményt is hallasz, mert elolvasva az eddigi kommenteket, elég egyhangúak. Ettől még persze lehet hogy remek ember vagy, és más egyéb tulajdonságaid annyira megfognának, hogy ezt észre sem venném, és akár a jövőmet is el tudnám képzelni veled.. De az ideálom, és az eddigi barátaim férfiasabb férfiak.
Sok mindentől függ. Ha az adott srác egy idegesítő nyámnyila alak, aki egész nap kesereg, mindenen problémázik az nagyon nem vonzó és férfiatlan. Tényleg jobb, ha a srác érzelmileg stabilabb mint én, szóval ebben egyetértek valamelyik válaszolóval.
Ugyanakkor ismerek olyan srácot aki elég érzelmes, de ez nem megy a rovására a vonzerejének, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!