Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki miért ül most otthon a gép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért ül most otthon a gép előtt szombat este? :D

Figyelt kérdés

tudom,h nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés,de én itt szenvedek a matekkal és már annyira nem tudok magammal mit kezdeni xD :D

pedig most épp nagyban kellene bulizni :( (vagy bármi mást csinálni csak matekot nem) :D

19/L

2010. jan. 31. 00:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Én egyszer tettem fel hasonló kérdést, ott le is hurrogtak h miért nem szeretek bulizni, mert tetszik vagy sem, a fiatalságnak nagy részének erre szüksége van :O

Az szép. Ilyen világban élünk...

2010. jan. 31. 00:52
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Bizony... És ez a generáció lesz majd mintája a következő nemzedéknek... De már most is megfigyelhető, hogy ha rossz "példaképe" van egy gyereknek, akkor valószínűleg ahhoz hasonul majd. Kevés az olyan ember, aki saját, józan belátása szerint alakítja életét.
2010. jan. 31. 00:53
 33/48 anonim ***** válasza:

gondolom nem egy péntek szombat este tetted fel mikor a fiatalok éppen buliznak

mert gondolom ők szidtak

egyébként 18 éves lány vagyok és nem nagyon szeretek bulizni.és discos pasitól meg az élet mentesen meg.éés jönnek a kislányok h megcsal e meg terhes vagyok e.oké nem csak ezektől lehet. de azért valljuk be sok hülye felelőtlen összefekszik akárkivel mert menő.és ferdíthet a kérdésen.na most jöjjetek és hurrogjatok leeeee :D

2010. jan. 31. 00:54
 34/48 anonim ***** válasza:
00:50: igen, nyomja is:( én írtam az elején azt, hogy várom párom döntésést, egy hét gondolkodási idő után...
2010. jan. 31. 00:54
 35/48 anonim ***** válasza:

1.Az ilyen dolgok csak addig voltak jók, amíg izzadt tenyérrel, és össze-vissza tekintettel álltam a pult előtt, és vártam, hogy kiadják a cigit meg a sört :)

Amióta hivatalosan is vásárolhatom ezeket, na azóta nem járok jóformán sehova :)

2. Délutános voltam, 2 órája értem haza, szóval még ha akarnék se lenne erőm ilyenekre.

19F

2010. jan. 31. 01:01
 36/48 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom avval aki nem megy bulizni csak avval aki leszójja a másikat! Attol h egy helyen nem TUDJA jól érezni magát vki még másnak lehet jó -.-

00:46os te meg mehetsz a piсsába ilyen hülyének nem csoda h nincsenek barátai és a pasija/csaja is ott akarja hagyni... lehet h töbet fogsz keresni a nagy eszedel mint én de ki törölheted a se*ged vele ha nincs senki melleted!

2010. jan. 31. 01:03
 37/48 anonim ***** válasza:
Héé, 01:03-as! Épp te mondtad, hogy azokkal van bajod, akik leszólják a másikat... Erre leszólod a 0:46-osat! Ne mondj ellent magadnak... Amúgy ez mindenkinek szubjektív véleménye (bár a vélemény csak szubjektív lehet), és nem kell mellre szívni. Akinek nem inge, nem veszi magára.
2010. jan. 31. 01:07
 38/48 anonim ***** válasza:

01:07

Ott a pont! :D

2010. jan. 31. 01:08
 39/48 A kérdező kommentje:
hajaj kicsit lazítsunk a hangulaton :) én épp fázok :D
2010. jan. 31. 01:09
 40/48 anonim ***** válasza:

Nem tudok aludni.. A több száz km-re élő barátommal összevesztünk megint, a hétvégén már harmadjára.

Nem egy leányálom.. :(

Azért aki tud, aludjon jól.

2010. jan. 31. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!