Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki miért ül most otthon a gép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért ül most otthon a gép előtt szombat este? :D

Figyelt kérdés

tudom,h nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés,de én itt szenvedek a matekkal és már annyira nem tudok magammal mit kezdeni xD :D

pedig most épp nagyban kellene bulizni :( (vagy bármi mást csinálni csak matekot nem) :D

19/L

2010. jan. 31. 00:14
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
látom legtöbben a másnaposok meg a tanulósok vannak xD
2010. jan. 31. 00:23
 12/48 anonim ***** válasza:
szívesebben ülnék vele otthon szombat este, de az a több ezer kilométer ami inkább több ezer fényévnek tűnik köztünk... nameg még sok más, áh mindegy...
2010. jan. 31. 00:25
 13/48 anonim ***** válasza:

Én csak szimplán uncsizom, nincs kivel elmennem szórakozni. :)

19/L

2010. jan. 31. 00:25
 14/48 anonim ***** válasza:
78%

Az összes ilyen bebszós-partyzós-magamatkvajólérzős-táncikálós-divatbzi-kondipatkány-ordaskva-kombó-összetevőjű-pórnépséget megutáltam az utóbbi időkben...

Veri a nyálát az összes kis hormonoktól túlcsordult nyálbzi...

Szól a tucc-tucc zene, meg olyan füst van, hogy a tüdődből porzik majd a nikotin tőle...

Isszák az alkoholt, "táncolnak", izzadnak, mint a ló, meg kikezdenek mindenkivel...

És egyre fiatalabbak...

Komolyan elszomorít az ilyen...

2010. jan. 31. 00:30
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel :D
2010. jan. 31. 00:31
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
én is teljesen egyet értek vele
2010. jan. 31. 00:32
 17/48 anonim ***** válasza:
64%

Én is csatlakozom.

Rohadtul de semmi értelme.

Táncolni nem tudnak.folyton bebasznak, füvel-fával csinálják..-.-'

És akk most ez a 'menö' a 'trend'..és ha nem csinálod, akkor egy kbaszott fsz vagy..-.-' Nyomorékok.

2010. jan. 31. 00:34
 18/48 anonim ***** válasza:

nem szeretem az ilyen szórakozóhelyeket, az előttem leírt okokból.

amúgy meg beteg vagyok. hasmenés, hányinger.

2010. jan. 31. 00:36
 19/48 anonim ***** válasza:
10%
Jajj bocs h vki jól tuggya érezni magát nem mindig csak rinyálni :P Am nem muszály menni ha nem akartok.
2010. jan. 31. 00:37
 20/48 anonim ***** válasza:
Nem rinyálás ez, csak elmondtuk a véleményünket, hiszen erről szól ez a kérdés... Egyfajta egyéni társadalomkritikát adtam közzé az imént, ez az én véleményem - lehet, hogy én csinálom rosszul, ezt nem tudom. Csak én így látom, és más módjait választom a szórakozásnak.
2010. jan. 31. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!