Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Slutwalk. Kollektivan vadoljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Slutwalk. Kollektivan vadoljak nemieroszakkal a ferfiakat. Ez ok?

Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én láttam a videót. Olvastam a nők és a férfiak véleményét.

A videóban és a magyarázatában semmi kivetnivaló nincs. Ne hogy már egy kalap alá vegyük azt a nőt, akit megtámadnak és megerőszakolnak, azzal, aki ittasan, szinte félmeztelenül vonaglik ilyen bulikon a férfiak között.

2014. dec. 1. 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem véletlen, hogy a biróság vizsgálja a nő közreható magatartását! Persze! Nem kell megerőszakolni! De egy kalap alá se vegyük a tisztességes, cssládanyát, feleséget, a hiányos öltözetü, más tudat álkapotu, a vágyat kiprivokáló lánnyal/nővel! Felizgatja a pasit ....

ja de különben megerőszakoltak!

Egyes körök mintha nem vennének tudomást arrol, hogy mennyi hamis vádas nemi erőszak van. Ahol a férfi potenciális nemi erőszakoló és családírtó!

Kikérem magamnak! Egyik sem vagyok!

2014. dec. 1. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki tudatában van egy veszélynek, és nem annak megfelelően cselekszik, akkor idióta és ne csodálkozzon a következményeken.

Ha valaki kihívóan öltözködik akkor tényleg felhívja magára a férfinak nem nevezhető, erőszakra hajlamos hímnemű egyedek figyelmét.

Ha bemegyek az erdőbe, ahol tudom h élnek medvék, és előtte bekenem magat medvecsalival, akkor ha megtámad a maci, ki lesz a hibás?

Itt annyiban más a helyzet, hogy egyértelmű, hogy az erőszakoló a BŰNÖS, viszont a nő s hibás.

Sajnos nem lehet kiszűrni az ilyen devianciákat előre, erre fel kell készülni.

Az a nő aki egyedül végigmegy a sötét utcán, miniszoknyában, tűsarkuban, haspolóban az nem normális.

Az a férfi aki megerőszakolja, az meg egy ösztöneinek parancsolni nem tudó állat, vagy pszichopata, de mindenképp BŰNÖZŐ.

2014. dec. 1. 10:01
 4/12 anonim válasza:

Nem értek egyet a medvés párhuzammal! "Gondolkodó" lények vagyunk!

Szerintem, bármi legyen egy nőn vagy egy lányon.... akkor sem jogosítja fel az erősebbik nemet arra, hogy erőszakoljon... ez nem lehet ok!!

2014. dec. 1. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
4: Hol írta azt a 3-as válaszoló, hogy ez feljogosítja a férfiakat az erőszakra? Légy szíves másold be azt a mondatot, mert én nem látom. Csak olyat látok a válaszában, csupa nagybetűvel, hogy az erőszak elkövetője bűnös, bűnöző.
2014. dec. 1. 11:00
 6/12 anonim válasza:

Ha valaki tudatában van egy veszélynek, és nem annak megfelelően cselekszik, akkor idióta és ne csodálkozzon a következményeken.

Ha valaki kihívóan öltözködik akkor tényleg felhívja magára a férfinak nem nevezhető, erőszakra hajlamos hímnemű egyedek figyelmét.

Ne csodálkozzon??? Idióta? Persze, mindenki úgy indul el otthonról, hogy huuuu ma megerőszakolnak...

Bemásoltam... nem a bűnösséget kérdőjeleztem meg, hanem az okot!

Mert ne csodálkozzak.... ha kihívóan öltözködöm...ezért már lehet erőszakolni!!!Mert tudtam, hogy ez lesz...ezért idióta vagyok....

Már értem.... Köszönöm az okos hozzászólást, ami ösztönzött a bejegyzések újra értelmezésében...

2014. dec. 1. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
4-es, 6-os. Ne égesd magad. Tudod te, hogy miről írt a kommentelő. Csak mégsem akarod tudni. Láttam nem egy telefonnal készült felvételt "bulikról," melltartó nélküli részeg lányokról, nos ők igenis kihívják a sorsot maguk ellen.
2014. dec. 1. 15:10
 8/12 anonim válasza:

Igeeeen akkor erőszakot nekik........

Én azt sem értem, hogy miért ne említhetnénk egy kalap alá a részeg tinit és a családanyát! Ugyanis... a megerőszakolás tényén nem változtat, az, hogy kivel történt!

2014. dec. 1. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as. Te csak simán BUTA vagy!
2014. dec. 1. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:

SzéptüzekLángja01 nevű felhasználó

Te fröcsögni jöttél az oldalra ugye? Nem tűnsz valami okos személynek. Esetleg te is ezek közé a szépreményű lányok közé tartozol?

2014. dec. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!