Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha cégeknek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha cégeknek egy csoportja magára vállalná, hogy privatizálja a nőket?

Figyelt kérdés

Miért kéne nőt választanod a gyerekhez? Miért nem választasz egy szolgáltatást a gyerekhez? Miért nem választasz egy céget, és egy üzleti a ajánlatot, egy üzleti konstrukciót, melyből majd egy gyerek születik?

Szerintem már ez a múlt... A múlthoz tartozik, hogy a férfi az keres egy nőt, és a nő majd szül egy gyereket. Egy rendes férfi, aki már megkereste a megfelelő mennyiségű pénzt, és megengedheti, az nem nőt keres magának, hanem egy üzleti partnert, és a partnerrel szerződik. A szerződésben kiköti a gyerek a tulajdonságait, és ott nincsen félreértés, nincsen becsapás, nincsen válás... Vagy ha mégis hiba történik, akkor egyszerűen visszaadja a gyereket, visszaküldi az árút, és visszakapja a pénzét, úgy, ahogyan bármi mással is van. Például ha veszel egy laptopot, ami nem működik jól, nem futnak rajta a szoftverek, akkor visszaviszed, mert egy szerződésben ki van kötve.

Szóval azt mondom, hogy egy rendes férfi a jövőben nem nőkkel, hanem cégekkel párosodik, és abból olyan gyerekek jönnek ki, amilyet az a férfiember megérdemel!

Nem véletlenül választják a nők a gazdag embereket, mert azt szeretnék, hogy ez a genetikai állomány, amivel pl én rendelkezem, ami ilyen sikeressé vezetett engem, ez öröklődjön át az ő gyerekére.

Meg arra vagyok kíváncsi, hogy pl a szexualitás miért van ingyen? Tehát a legszegényebb, a legcsóróbb az miért juthat nőhöz, mikor nem tudja adott esetben megfizetni? Miért nem vállalja azt föl egy közösség, vagy cégeknek egy csoportja, hogy a nőket is privatizálja, és akkor a nők privát tulajdonba kerülnének, majd amelyik férfi nőt akar, az vásárol magának egyet!? Miért járna alanyi jogon a szex!?? Thaiföldön már vannak erre kísérletek, csak hát ott kisipari alapon megy ez az egész. De miért ne lehetne ezt egy nagyon profi szolgáltatássá formálni?? Aki nőt akar, az vásárol magának... Fog egy albumot, vagy letölt egy netes siteról egy csomó képet, és választ magának egy megfelelő partnert, és megfizeti.

Gondoljatok bele, hány olyan nő van, amit mindenféle szegény csórók lefoglalnak, így a magamfajta, hozzám hasonló nem választhat közülük, mert ők már foglaltak! Milyen jogon foglalja le, amikor sokkal kevesebb pénze, sokkal kevesebb lehetősége, sokkal kevesebb IQ-ja, valljuk be, sokkal kevesebb életképessége van, mint nekem!

Mit gondoltok?

2014. dec. 1. 00:47
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, nincs hiba a számításaimban. De gondolom nektek azért nem tetszik, mert nem tudnátok megfizetni ezt a szolgáltatást. De nem is lenne baj, legalább nem szaporodnátok tovább, és eltűnnének a szegények. Micsoda ötlet a nők privatizálása, néha én is elcsodálkozom a zsenialitásomon! Ez a jövő! A privatizálás!

Mert mi okozza a nemzetközi konfliktusokat? Egy tipikus, feudális 19. századi hagyomány; a nemzetek, meg az országok! Ezek piaci alapon alapultak? Dehogyis! Ezeket csak kitalálták, hogy vannak... Ahol a piac tudna működni, és ahol ma már működik (csak nézzük meg a multinacionális cégeket), ott aztán nincs kulturális probléma. Miért nincs a McDonaldsnak kulturális problémája Franciaországban vagy Németországban? Mert ezek nem léteznek! A nemzet csak egy illúzió! Tehát az államokat át kéne venni, mert ahol ezek a mesterséges határok vannak, ott semmi nem működik jól, és a piac egységes szabályozó erejének kéne átvennie!

Az első dolog, amit privatizálni kéne, és ami mindent megoldana, az az embernek a genetikai állománya! Erre már történtek kísérletek, tehát vannak olyan genetikailag módosított termékek, amik már trademarkosak, tehát amelyek már védjegyezve vannak. Nagyon szeretném, hogy pl a kék szem, vagy mondjuk a testmagasságnak a génjét, azt ugyanígy be lehetne jegyeztetni.

Vagy pl a 12. kerület az jövőre Coca Cola kerület lenne! A Coca Cola átvenné. Micsoda fejlesztéseket lehetne elérni!

Walt Disneynek volt is egyébként egy ilyen sikere, ha jól emlékszem. Amerikában van egy város, ami a Walt Disneynek a városa, egy mintaváros. Nagyon szeretnek oda járni, baromi drága ott egy lakást kapni, nekem kettő van ott. De fantasztikusan jól működik. Egyrészt nagyon jól promotálja a márkát, tehát csodálatos brand presentation van, másrészt nagyon jó a termék élményében élni. Olyan jó lenne mondjuk a McDonalds terméknek az élményében tölteni a hétköznapokat.

Kimennek az emberek karácsonykor, ilyentájt az utcára, kellemes meleg van, hiszen Floridában van, emelet pedig hull a hó, merthogy járkálnak a hószóró kocsik az utcákon. Egy csoda! Tehát forró melegben ébredsz, egy csodálatos 26 fokos estét, éjszakát élsz meg, és közben havazik, és jön veled szembe a Mickey egér, jön a Donald kacsa, és nincsenek gondjaid! Nem hajléktalanokat kerülgetsz az utcán, hanem Plútó kutyát! Az a kérdésem, ha valaki választhatna Plútó kutya és egy hajléktalan között, melyiket választaná??? Én megmondom, én Plútó kutyát választanám! És nem azért, mert nem tisztelem a hajléktalant, hanem azért, mert Plútó kutya az Plútó kutyává vált! Nem volt mindig az! Valamikor csak egy gondola, egy ötlet volt. De aztán nagyon sok munka, nagyon sok kreativitás árán Walt Disney ebből a karakterből egy szimbólumot formált. A hajléktalan az mindig is az volt, és mindig is az marad!

2014. dec. 1. 09:41
 12/39 anonim ***** válasza:
lógsz a suliból vagy honnan van időd ekkora hülyeséget kitalálni????
2014. dec. 1. 10:27
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj már, neked fizetnek ezért, vagy miért csinálod? Vagy téged ez szórakoztat?
2014. dec. 1. 10:54
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
Lenéző barom vagy:) Nem biztos,hogy valaki önszántából lett hajléktalan...Hanem több oka lehet,ennyire is látszik,hogy nem vagy intelligens,csak annak akarod kiadni magad. Ezeket a baromságokat valami hitgyülis hülyeségből szedted???
2014. dec. 1. 12:53
 15/39 A kérdező kommentje:

Én nem lesajnálom az embereket, hanem egyszerűen csak sajnálom. Azért, mert neked nem jött össze az élet, és a frusztrációdat rajtam próbálod kiélni, azzal én nem igazán tudok mit kezdeni.

Ha a hajléktalan, vagy bárki más nem tud gondoskodni saját magáról, én miért tudok gondoskodni saját magamról??? Miért vagyok képes rá? Miért voltam képes 15 évesen megcsinálni az első cégemet, és 100 milliókat keresni? Ez a kérdésem! Más miért nem képes erre?? És ha nem képes rá, miért várja el ugyanazt az életszínvonalat, miért várja el ugyanazt az egészségügyi szolgáltatást, ami engem megillet?

Ugyanez történt a tűzoltósággal is. A tűzoltóság annak idején egy rendes piaci szabályok között működő szolgáltatás volt, tehát aki fizetett ezért a szolgáltatásért, annak oltották a házát, aki meg nem fizetett érte, annak meg nem! És ez lett volna a dolognak a természetes menete. Most miért ne égjen le egy olyan ház, amelyiknek a gazdája annyira igénytelen, hogy nem hajlandó egy ennyire alap szolgáltatásért fizetni? Ebben semmi logika nincs. És mi lett az eredménye az ingyenes tűzoltásnak? Hogy felelőtlenebbül bánunk a tűzzel, "mert majd úgyis kijönnek a tűzoltók" alapon... Statisztikák bizonyítják, hogy teli van az ország indokolatlan tűzesetekkel.

Ha én szomjas vagyok, vagy valamelyik szerencsétlen csóró hajléktalan szomjas, az ugyanaz a szomjúság? Mert az nem ugyanaz a szomjúság! Az én szomjúságom, az én halálom egy hatalmas veszteség Magyarországnak! Ha én ma szomjan halnék, az a GDP-ben meglátszana! Holnap arra a tőzsde reagálna! Hogy ha az a szerencsétlen szomjan hal, az nem oszt, nem szoroz, senkinek semmit nem számít. Akkor az a kérdésem, hogy hogy lehet a víz ingyen?? Mi az, hogy az esővíz ingyen van? Én kirakok egy poharat és felfogom az esővizet, ő kirakja a poharat és felfogja az esővizet, az ugyanannyit ér? Én azt mondom, hogy az a víz, amit én megiszom, az éltető víz, életető energia ennek az egész társadalomnak, ennek az egész országnak! Amit ő megiszik, az pedig csak neki, csak az ő számára. Itt különbséget kellene tenni, a gazdaságnak reagálnia kéne ezekre a realitásokra!

Meg hogy fordulhat elő, hogy az oxigénért nem kell fizetni, ami ténylegesen egy olyan termék, amit ma már előtudunk állítani, oxigén palackokat tudunk gyártani! Az oxigén palackokat ingyen megkapod? Ez lenne a kérdésem! Bemész a boltba, és azt mondod, kérek egy jó nagy palack oxigént, és hozzád vágják ingyen? NEM! MIÉRT? Mert az oxigénnek értéke van! És mégis beszívod a levegőt, kifújod a levegőt, és kell érte fizetni??? Nem kell érte fizetni! Hogy járhat alanyi jogon mindenkinek az oxigén?? Erre vagyok kíváncsi. Ti tudjátok a választ???

Meg amúgy mi az a képviseleti demokrácia? Aki több pénzt fizet, több adóforintot rak be a közösbe, annak ne érjen többet a szavazata? Hát ő sokkal nagyobb felelősséget vállal! Neki ugyanannyit érjen, mint valakinek, aki alig adózik?

Itt vagyok például én! 400 ember bérét fizetem, 400 ember után fizetem a TB-t, 400 családot tartok el. Nem is 400 embert, hanem annyiszor ahányan vannak. És akkor azt mondják, hogy az én szavazatom az egyet ér? Azt mondják, hogy én csak egy vagyok a sok közül? Hát 400x annyit érek, mint bárki más! Vagy akar valamelyikőtök vitatkozni???

Azt látom, hogy mindig olyan feudálisan állunk mindenhez, piciket változtatunk... Ez a 2008-as vizitdíj is nevetséges összeg volt, annak sokkal magasabbnak kellett volna lennie.

Ott van pl a Fischer, vagy ott van a Bayer... Ezek remek gyógyszergyárak. Kiválóan tudnák működtetni az egészségügyet Magyarországon. És nem merjük rájuk bízni! Miért, kérdem én?? Itt vannak ezek a cégek, remekül működnek, hatalmas profitot termelnek, miért gondoljuk azt, hogy nem tudnák ugyanilyen jól működtetni az országnak az egészségügyét? Hát ez is csak egy vállalkozás!

Vagy magánkézbe adnák a parlamentet, eladnánk, és utána az országgyűlés visszabérelhetné. Jó üzlet lenne mindenkinek, mindenki jól járna, de leginkább ennek az országnak a népe.

2014. dec. 1. 13:48
 16/39 Rékcsi ***** válasza:
100%
Nem, nem akarunk veled vitatkozni, mert egy szánalmas rongy ember vagy, aki felsőbbrendű lénynek hiszi magát, csak egy a baj, h ostoba vagy, jajj de ostoba, egy sötét bunkó -.-
2014. dec. 1. 15:43
 17/39 anonim válasza:
100%

Zsenikém, egy valamit kifelejtettél az amúgy nagyon értelmes okfejtésedből... (ez irónia, remélem vágod :)

Az hogy valaki szegény, vagy gazdag, az mindig is relatív volt, hiszen ugyanabból a jövedelemből, amit itthon keres az emberek jó része, máshol más értéket, illetve vásárlóerőt képviselne. Azaz ha igaz is lenne amit itt leírtál, Bill Gates, az arab sejkek, az orosz milliárdosok, stb. így is megvennének téged kilóra, a vagyonodat pedig vécépapírnak használnák, legalább lenne nekik elég :)Ehhez hozzátartozik az is, hogy a gazdagok a szegényekből élnek, amint a szegények kihalnának, a te elméleted szerint ugye, akkor azzal együtt te is kihalnál, hiszen nem lenne aki kiszolgáljon, nem érnél semmivel sem többet onnantól fogva senkinél, és te kerülnél ugyanabba a státuszba mint előtte ők, hiszen a fenti példánál maradva, Bill Gates és társai még akkor is gazdagabbak lennének nálad, és a rendszer tolódna apukám...

2014. dec. 1. 16:11
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Miért érsz te többet mint bárki más? Attól, hogy több pénzed van, meg 400 ember bérét fizeted... Elő tudnád állítani ugyan azt egyedül mint az a 400 ember? Egyedül egy ember egy gombostűt se tudna létrehozni! Akkor miről is van szó? Nem minden ám a pénz, azt nem viszed el a hátadon a sírba.
2014. dec. 1. 16:31
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

"Azért, mert neked nem jött össze az élet, és a frusztrációdat rajtam próbálod kiélni, azzal én nem igazán tudok mit kezdeni."

Ezt a mondatot mintha én írtam volna. 56 éves vagyok, többször voltam fent is, lent is. Valójában sohasem érdekelt a pénz, csak annyi kellett, ami mára elég. De más különbség is van kettőnk között: Nekem ugyanis mindig volt nőm, aki imádott engem. Tettem érte, de nem ez a lényeg, hanem az érzés. És emiatt, noha most éppen a béka segge alatt vagyok anyagilag, gazdagabbnak érzem magam nálad.

2014. dec. 1. 17:21
 20/39 anonim ***** válasza:
Kösd fel magad a pénzeddel:) Annak több hasznát veszed..
2014. dec. 1. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!