Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel heteken keresztül nevettünk egymáson egy félreértés miatt.. Utána pedig egy hete elkezdett furcsán nézni rám nem volt a tekintetében semmi gúny csak olyan gondolkodó fejjel nézett többször is.. Többször volt ilyen és a barátaim elkezdtek ökörködni meg jó hangosan célozgatni és ezután már nem nézett annyit de mindig rám pillant .. Nagyon beleszerettem pedig csak két szót beszéltünk facen keresztül..nagyon szeretném ha lehetne köztünk valami de nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel hogy induljunk el hogy ne csináljak magamból totális idiótát..(szokásom) Valakinek esteleg valami ötlet,javaslat?2014. nov. 30. 17:44
1/2 anonim válasza:
1. és legfontosabb szabály: NE gondold és izguld túl a dolgot! Ne képzeld el a közös jövőtöket meg stb..
2. Teljesen természetes módon nyiss felé (tudom, mondani könnyebb)
Sajnos csak úgy tudsz kapcsolatba kerülni vele, ha megszólítod.:) Ha ennyit néz, tuti te sem vagy számára közömbös.
Egyébként, ha tetszel neki, tök mindegy mit csinálsz, mert úgyis bejön majd neki, ha nem akkor meg azért mindegy.
Hajrá!
2/2 A kérdező kommentje:
És mivel szólithatnám le?
2014. dec. 2. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!