Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene reagánom ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene reagánom ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sokszor kapok bókokat, (de itt nem az ilyen általánosra gondolok, hogy szép vagy meg mit tudom én, mert azt csak szimplán megköszönöm) pl. "Ma egész nap rád gondoltam" és nem tudom, hogy mit reagáljak.Alapjáraton nagyon talpraesett vagyok és nem tudnak zavarba hozni, de amikor ilyet mond egy fiú vagy csak msn-en írja...Hát végem van.Mindig azt reagálom, hogy "Hú hát erre most nem tudok mit mondani." De ez tök gáz.

Valami jobb duma esetleg?:D

2010. jan. 30. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

ez attól függ, h ki mondja. egy olyan személy, akivel közelebbről is megismerkednél, mert akkor mondhatod azt, h "te is eszembe jutottál pár pillanatra."- ezáltal hagysz neki egy lehetőséget, de nem árulod el magad.

ha olyan, akivel nem akarsz semmit, akkor kitérhetsz a válasz alól: "jobb dolgod nem volt?" vagy "500 lesz, köszi!"

igy ő is tudja, h nem lesz értelme folytatni

2010. jan. 30. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

A válasz attól függ hogy le akarod koptatni, vagy meg akarod köszönni. Lekoptatós pl.

Ma egész nap rád gondoltam - Kár, hogy nem a matekra, akkor legalább nem állnál bukásra.

Nem valami változatos a gondolkodásod.

Miért, elhagytad a farkincád?

Kisebb mértékben kötekedős:

Nem is ettél?

Ne túlozz, szerintem csak 86399 mp-et gondoltál rám.

Megköszönős: Köszi.. :)

2010. jan. 30. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor vagyok bajba, ha nem tetszik az illető, de valahogy sosem tudok megbántani senkit.Ezt tök utálom magamban, de hát ilyen rohadt rendes vagyok...:D
2010. jan. 30. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
De köszi a tippeket ;)
2010. jan. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!