Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mesélnétek valami szokatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek valami szokatlan történetet nekem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 01:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nagyapám halála után nem sokkal történt valami különös, amikor a kádban feküdtem. Néztem előre, pancsiztam, majd a kád végében lévő tusfürdők közül az egyik elfordult kb 30-40 fokkal. Azóta sem tudom, hogy vajon beképzeltem, vagy tényleg megtörtént. De egyébként azonnal kipattantam a kádból, és kifutottam a fürdőből. Utána is történtek még furcsa dolgok, de nem ennyire.
2014. nov. 30. 01:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Elmeséljem,hogy nőttem fel?:/
2014. nov. 30. 01:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Az elég szokatlan hogy volt rossz élményem férfiakkal mégis imádom őket?
2014. nov. 30. 01:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszer egy fiú hónapokig azt ecsetelte hogy milyen jó lesz együtt ha találkozunk, aztán nem jött ki elém a vasútra. Szerintem ez elég vicces és jópofa történet.
2014. nov. 30. 01:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy heti újság, amiben régen, még egy 10 éve, mindig volt egy valami szex vonal vagy valami ilyesmi hirdetés egy meztelen nővel, minden számban ugyanaz. Emlékszem, hogy akkor kb voltam 8 éves, és pár évre rá észrevettem, hogy már nincs az újságban az a hirdetés. Nem emlékszem miért, de a poros supából az udvarban kikotortam nagyon sok régi számot, mert oda voltak egy dobozba bedobálva, és az összesből kivagdostam azt a hirdetést, összegyűjtöttem őket... Nem tudom miért csináltam, de semmi normális magyarázatot nem tudok találni.. O.o 18/L
2014. nov. 30. 01:30
 16/17 anonim ***** válasza:
9%
tudnék párat,de inkább nem....ma csak szépet és jót mesélek.
2014. nov. 30. 01:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A főnököm kérdezte amikor felvett hogy jó nap e a hétfő? Úgy értette hogy akkor kezdhetnék... Én meg azt hittem hogy olyan elvont költői a kérdés és rávágtam: A péntek jobb!
2014. nov. 30. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!