Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem voltam még soha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem voltam még soha egy srácba se szerelmes?

Figyelt kérdés
annyira hiányzik valami ilyen érzés, de semmi :( valami baj van velem 21 évesen?
2014. nov. 29. 22:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy megugorhatatlan ideálképed van egy tökéletes szerelemről? Abszolút semmi kapcsolat, szerelem? Lehet, sokat vársz el.
2014. nov. 29. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Megesik az ilyen. Én is nehezen esek szerelembe, de sikerült :)
2014. nov. 29. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:

semmi kapcsolat, semmi szerelem.

nem tudom, miért, egyszerűen úgy érzem, a legtöbb ember egy másik dimenzióban van, elbeszélünk egymás mellett, untatnak, hiába beszélek velük, valahogy nincs az az igazi kommunikáció és előbb utóbb rájövök, hogy buták, mint a föld :(

2014. nov. 29. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem láttál még engem, na jó talán lehet, hogy nem jó ötlet :)
2014. nov. 29. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra okosnak, intelligensnek lenni? Miért untatnak? Mi érdekel téged? Kommunikálod-e feléjük, hogy téged ez és ez érdekel? Vagy, hogy bocsi, de nem beszélhetnénk másról? Amúgy ismerem ezt, én is ilyen vagyok, csak srác.
2014. nov. 29. 22:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy próbálom feléjük kommunikálni, mi érdekel, de ezek a legtöbb embert hidegen hagyják, vagy csak pislognak rám és megjegyzik, hogy fura vagyok, vagy nem értenek. Egyszerűen már unalmas, inkább nem is keresem mások társaságát.
2014. nov. 29. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
FÉlreértettél részben, kérdezem én is itt, hogy mi érdekel téged? Ha nem mered itt megírni, priviben is megírhatod. Csak kíváncsi vagyok. Nem keresek barátnőt!
2014. nov. 29. 22:51
 8/11 A kérdező kommentje:
semmi beteg dologról nincs szó, nem ilyesmi a baj.
2014. nov. 29. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szociopata vagy és sosem lesznek olyanvalódi érzelmeid mint egy átlagembernek.
2014. dec. 7. 20:36
 10/11 A kérdező kommentje:
lehetséges...azért sírtam úgy, mint egy ötéves, akitől elvették a nyalókáját, amikor megnéztem a Wall-E-t :)
2014. dec. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!