Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek ilyen gusztustalan megjegyzéseket a fiuk?
Miért használják azt a kifejezést arra akinek [link]
kb ekkora a bimbóudvara vagy nagyobb, hogy "parizer csöcsü" ez annyira gusztustalan és lealacsonyító ???!!!
Hát akkor vagy te látod magad rosszul, vagy pedig valami oltári nagy b@rom volt aki ezt mondta. Vagy csak szimplán szivatni akart.
Am én is nagyon válogatós vagyok mell téren, szóval megmondanám az őszintét. (itt, csajnak persze sosem)
20f
Sajnos ezt a parizeres dolgot nekem is mondják, pedig én nem tehetek róla: nagy melleim voltak, ahhoz passzolt méretben a bimbóudvarom, csak lefogytam, persze maradt mellem, de kisebb lett (90C), és lóg is, épp emiatt...
Nagyon bántó, tényleg.
És főleg az, hogy pont nekem, aki még életemben nem tettem senkinek megjegyzést a külsejére. (Illetve azokra a dolgokra, amikről nem tehet; az adottságaira.)
/bocsi az enyhe offért:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!