Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár-diák helyzet. Hogy tisztázzam vele az érzéseimet?
Először is:
1. Államvizsga után fog rá sor kerülni, nem a félévi kettes a motiváció.
2. Nőtlen.
3. Nem ebben a szakmában fogok dolgozni, az égvilágon SEMMILYEN protekciót nem várok tőle.
-> A degenerált válaszoktól kíméljetek.
Már nagyon rég szerelmes vagyok belé, és ő is nagyon vonzódik hozzám, ez 100 %, kimutatta, közelített is felém, ezer jelét adta, most nem részletezném. Mindent egybevetve, most úgy áll a helyzet, hogy rajtam a sor, nekem kell lépni. Ha addig nem történik semmi, záróvizsga után el akarom mondani neki, hogy amit egészen eddig láthatott rajtam, de soha nem mondtam ki, az maga a valóság. Szeretném végre tudatni vele, hogy ő számomra soha nem a jótétemény, bölcs "tanárbácsi" volt, hanem férfi, vonzó férfi.
A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan tudnám elmondani neki? Hogy kezdjek bele? Mivel én egy megszeppent, szende, visszafogottabb lány vagyok, így biztos, hogy hideg zuhanyként fogja érni a dolog, álla leesik. Hogy, és mit kellene neki mondanom? Félre hívom, mondom neki, hogy négyszemközt szeretnék vele beszélni, és utána? Szerintetek hogy kellene előadnom ezt az egészet? Nem akarok neki ajánlatot tenni, vagy meghívatni magamat a lakására, de képtelen vagyok ennyi egymást kerülgetés után úgy elmenni, hogy legalább ne mondjam el neki az igazat. :(
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!