Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont ebbe a fiúba szerettem bele?
Túl okos sem vagy, ha az alapján állítod fel a mércét, kinek mekkora a szorgalma. :)
Egy jó tanuló sem feltétlenül okos csak tud magolni.
hát Jaguar jól beszél.
Ez kb olyan ,hogy lenézed emiatt . nem szó szerint mondod ki,de alábecsülöd. ez a szerelemben egyáltalán nem szempont ,hogy kinek hanyas az átlaga , legalábbis normál esetben. ha neked igen,akkor ez egy másik eset,amit rossz oldalról nézel.
Igen, ezt akartam elkerülni, hogy ezt higgyétek rólam :( És tényleg igaza van jaguárnak, nem lehet a jegyek alapján eldönteni, ki milyen ember, hisz az nem az értelmet tükrözi, azért is írtam, hogy a fiú nagyon értelmes, jól el lehet vele beszélgetni. Több olyan ismerősöm is van aki 3-as tanuló, de több esze van mint nekem.
Azt, hogy olyan fiút képzeltem el magam mellé, aki "velem egy szinten" van azt úgy értettem, hogy mondjuk a kvantumfizikáról is tudok vele beszélgetni, de valahogy ezeket a dolgokat elfelejtem, amikor vele beszélek, egyszerűen elvarázsol mennyi mindenhez ért.
És abban is igazatok van nem volt tőlem túl intelligens dolog ez alapján eldönteni, csak nekem ez eddig fontos volt, túl felszínes voltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!