Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexshop pick pack pont?
Figyelt kérdés
Átvettem a csomagot és kérték a személyim számát, a nevem és az aláírásom. Mivel minden pick pack pontos rendelésnél kérik, nem csak most, ezért megadtam. Szerintetek meg fogják ez alapján nézni, hogy ki vette át és hány éves, vagy nem? 18 alatt vagyok, azért kérdezem. Nem fogják felhívni a szüleimet vagy levelet kapunk vagy nem tudom, ugye?2014. nov. 20. 21:58
1/13 anonim válasza:
Ajjajj,ilyenkor a TEK szokott kijönni. :(
2/13 anonim válasza:
Gondolom te rendelted, ezáltal a te nevedre jött a csomag. Átvette a vevő és ennyi. No para.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :D Kösz a választ! :D
1. :O
2014. nov. 20. 22:03
4/13 anonim válasza:
Basszus, az előző kérdésben már megválaszoltuk. Nem volt elég? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
5/13 anonim válasza:
Én is rendeltem már pick pack pontra szexshopból, viszont tőlem még nem kérték a személyim számát. Ha legközelebb lesz ilyen, szerintem írj be egy kamu számot, végül is magát az igazolványt nem kérhetik el. Ugye nem kérték el?
A másik dolog meg az, hogy én alapból az ilyet kamu néven rendelem, kamu lakcímmel, a webshop nem ellenőrzi, a pick pack ponton nem ellenőrzik, aláírni meg megtanultam a kamu nevet, ennyi.
6/13 anonim válasza:
De miért kell kamu névvel rendelni? Olyan az egész, mintha egy random akármit rendelnél a netről, nem tudják róla, hogy mi van benne; be van csomagolva!
7/13 anonim válasza:
Azért jó a kamu név + kamu cím, mert így a cég, akitől rendelek nem használhatják fel az adataimat semmire, merthogy nem valósak (az e-mailcím sem a sajátom, csak egy erre a célra létrehozott fiók). Az én címemre, az én nevemre nem küldenek semmit, nem kézbesítenek semmit, nem lehet visszakövetni sem.
8/13 A kérdező kommentje:
Most akkor nagy a baj vagy nincs? :D
2014. nov. 22. 01:26
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem baj, nyomozni utánad nem fognak, a webshopnál ha látják, hogy át lett véve, ki lett fizetve, utána szerintem már senkit nem érdekel az egész, a korodat meg úgysem látják.
10/13 A kérdező kommentje:
Gondolom a személyi számát azért írják le, ha valaki reklamálna, hogy nem ő vette át, és akkor vissza lehet keresni, de ha minden rendben ment, akkor nem foglalkoznak vele. Szerintem a webshop nem kapja meg a számom, csak a pick pack-é, de ők meg nem tudják hogy milyen csomag, szóval nincs baj. Meg csak pick packon kérnek személyi számot, ebből is következtettem, hogy a cégnek semmi köze hozzá. Remélem jól gondolom :) KÖszönöm a válaszokat!
2014. nov. 22. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!