Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexshop pick pack pont?
A Pick Pack Pont azért jó, mert az ott dolgozók nem tudják, hogy honnan jön a csomag. Nem tudják, hogy olyan cégtől jött, ahonnan "elméletileg" csak 18 évét betöltött személy rendelhetne. Ezért őket nem érdekli, hány éves vagy. A szexshop ügyintézői viszont nem kapják meg a személyi számodat és igazolvány számodat, ezt az adatot a Pick Pack Pont nem küldi el nekik, nem is tehetik, az adatvédelmi törvények egészen jól működnek. Csúnya büntetést kaphat az a cég, amelyikről kiderül, hogy visszaélt az ügyfél adataival, kiadta azt 3. fél részére.
A szexshopnak csakis az E-mail címed kell. Arra szeretnének később további ajánlatokat küldeni, hogy rendelj tőlük újra és újra. A kereszt neved azért kell nekik, hogy személyesen megszólíthassanak a remarketinges levelekben, mert az a tapasztalat, hogy így több megrendelés érkezik be, ha az emberek úgy érzik, hogy a cég ő vele személyesen törődik.
Azért higgy nekem, mert én is dolgoztam egy szexshopnak, mint marketinges és ügyintéző. Soha nem tartottunk nyilván személyi számot, személyigazolvány számot. Nem is voltak ilyen adataink a vásárlóinkról, így fogalmunk sem lehetett róla, hány évesek valójában. Ráadásul tényleg nem volt szükségünk erre az információra. Kiküldtük az ajánlatokat E-mailben és kész.
Azért van a beléptető oldal, hogy nyilatkozz a korodról. Te megnyomtad a gombot, hogy nagykorú vagy. A törvény szerint a céget így már nem lehet felelősségre vonni. Ezért is nem érdekli, hogy ténylegesen hány éves a vásárló. Mossák kezeiket.
Egy pillanatig se aggódj, senkit nem érdekel a korod, a szüleid neve és címe! Nyugodj meg és használd boldogan, amit rendeltél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!