Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexshop pick pack pont?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexshop pick pack pont?

Figyelt kérdés
Átvettem a csomagot és kérték a személyim számát, a nevem és az aláírásom. Mivel minden pick pack pontos rendelésnél kérik, nem csak most, ezért megadtam. Szerintetek meg fogják ez alapján nézni, hogy ki vette át és hány éves, vagy nem? 18 alatt vagyok, azért kérdezem. Nem fogják felhívni a szüleimet vagy levelet kapunk vagy nem tudom, ugye?

2014. nov. 20. 21:58
1 2
 11/13 anonim válasza:

A Pick Pack Pont azért jó, mert az ott dolgozók nem tudják, hogy honnan jön a csomag. Nem tudják, hogy olyan cégtől jött, ahonnan "elméletileg" csak 18 évét betöltött személy rendelhetne. Ezért őket nem érdekli, hány éves vagy. A szexshop ügyintézői viszont nem kapják meg a személyi számodat és igazolvány számodat, ezt az adatot a Pick Pack Pont nem küldi el nekik, nem is tehetik, az adatvédelmi törvények egészen jól működnek. Csúnya büntetést kaphat az a cég, amelyikről kiderül, hogy visszaélt az ügyfél adataival, kiadta azt 3. fél részére.

A szexshopnak csakis az E-mail címed kell. Arra szeretnének később további ajánlatokat küldeni, hogy rendelj tőlük újra és újra. A kereszt neved azért kell nekik, hogy személyesen megszólíthassanak a remarketinges levelekben, mert az a tapasztalat, hogy így több megrendelés érkezik be, ha az emberek úgy érzik, hogy a cég ő vele személyesen törődik.

Azért higgy nekem, mert én is dolgoztam egy szexshopnak, mint marketinges és ügyintéző. Soha nem tartottunk nyilván személyi számot, személyigazolvány számot. Nem is voltak ilyen adataink a vásárlóinkról, így fogalmunk sem lehetett róla, hány évesek valójában. Ráadásul tényleg nem volt szükségünk erre az információra. Kiküldtük az ajánlatokat E-mailben és kész.

Azért van a beléptető oldal, hogy nyilatkozz a korodról. Te megnyomtad a gombot, hogy nagykorú vagy. A törvény szerint a céget így már nem lehet felelősségre vonni. Ezért is nem érdekli, hogy ténylegesen hány éves a vásárló. Mossák kezeiket.

Egy pillanatig se aggódj, senkit nem érdekel a korod, a szüleid neve és címe! Nyugodj meg és használd boldogan, amit rendeltél!

2014. nov. 24. 11:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. nov. 24. 13:54
 13/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen.
2014. nov. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!