Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl rajta?
NEM IS ISMERTED AZ ISTENÉRT!!!
FOGALMAD SINCS RÓLA MI A LELKI FÁJDALOM.......
SZÁNALMAS VAGY.
Sírj, mert nincs senkid s aki tetszett nem tud rólad hisz van valakije............
Addig az emberek küzdenek a normális gonjdaikkal.
Ez igy van...en jelenleg egy 1,5 eves kapcsolatom gyaszolom...es probalom magam tul tenni rajta...ami nagyon nehez...
Igen..olvastam es hallottam hogy masok 20ev hazassag utan valnak stb stb...meg sincsennek ennyire ki...
Ez van...nem tehetek rola...mindenkinek a sajat gondja a legnagyobb problemaja...nem hiszem h ez miatt igy kene beszelni a masikkal...
Probald meg magad lefoglalni...keresni uj dolgokat...uj hobbit stb...igaz mindenhol csak ilyen tanacsokat fogsz kapni...az ido megold mindent...en igy probalom magam tul tenni... :(
Ha van kedved azert irj...beszelhetunk rola :)
A kérdezőnek most épp ez a legnagyobb baja, és ezért lehet neki ez a világon a legfájdalmasabb. Ettől ő nem lesz szánalmas, ellenben azzal, aki nem ismeri az empátiát.
Kérdező, tudom, hogy most ez nagyon fáj, de tényleg a standard tanácsokat érdemes követni.
Fogadd el a tényt, merd úgy elfogadni, hogy ettől te nem vagy értéktelenebb, hogy elutasítottak.
Nem kell teljesen elfelejtened, próbálj meg arra a szintre eljutni, hogy úgy tudj rá visszaemlékezni, hogy mosolyogj közben, ha eszedbe jut valami róla.
Nem baj ha sírsz közben, sírd ki nyugodtan magad. És jobb lesz idővel, megígérem :)
Köszönöm a válaszokat. :)
#5: Hát, próbálkozom, de azt hiszem, teljesen feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!