Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a rosszfiúkat szeretik. De milyen az a "rosszfiú"?
a nők valóban a rosszfiúkat szeretik. a rosszfiúk magabiztosak kiszámíthatatlanok, túlteng bennük az önbizalom, ami minden nőnek vonzó.
tehát a nők inkább találnak vonzónak egy erőszakos rosszfiút, mint egy 4 nyelven beszélő könyvmolyt, mert az minden nőnek unalmas szinte.
a nők érzelmi lények, ebből adódik, h párválasztásnál sem nagyon tudnak előre gondolkodni. sőt sokszor magukat sem ismerik.
ezért van az, h tagadják, h nekik a rosszfiúk tetszenek, aztán 2 hét múlva mégis összefekszenek egy ilyennel, és megpróbálják eljátszani,h semmi előjele nem volt annak, h bunkó vagy h erőszakos.
és mivel értelmi lények, ne is várjátok el tőlük, h értelmesen megnyilvánuljanak a témában, valószínűleg vagy tagadni fogják ( hiszen magukat sem ismerik, vagy szégyellik), vagy összeraknak egy dedós személyeskedést.
#18: Hát, pedig tényleg van olyan, akinek a nem a "rosszfiú" tetszik. Ha nem hiszed, nem érdekel különösebben, elég ha én tudom, hogy nem hazudok. A 4 nyelven beszélő emberke szerintem érdekesebb. Szerintem, mivel én is imádom a nyelveket, megkérném, hogy segítsen. :) A könyvmolyos részét meg attól függ, hogy érted. Az is lehet vonzó. Én is szeretek olvasni (mondjuk nem mániákusan), lehet, jól kijönnénk. Persze ne csak az olvasásból álljon az élete... de nem hinném, hogy ettől már "rosszfiú" lenne, ha néha eljárna szórakozni.
Nekem az életben is, meg a filmekben is mindig a "jók" tetszenek, nekik szurkolok a képernyőn keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!