Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes vagyok? :D jöhet az oltás is abbol is lehet azért valamit összeszedni :D
alapból a kép miatt, hogy: Nézd a szomszédot ortopéd fejjel.
de az hogy gyakorikerdesek.hu-n megkérdezni egy képpel h helyes vagy-e, az felbecsülhetetlen:D
jó akkor nem vagy nyápic nekem 8. de a képen nem láccik, hogy bármennyire is izmos lennél. plusz te kérted a véleményeket és csak mondtam egyett.
tisztelettel 15:28
nekem nem tetszel,de azért annyira nem borzalmas
15/L
Nekem nem igazán jössz be.
Ismerek más 18 éveseket, és egy kicsit komolyabb a kisugárzása, és a stílusa is.:)
Azok jobban bejönnek. Bocsi.:P
17\L
Egy kép alapján sok mindent nem tudok mondani.
De a tények:
A hajad jó,nekem tetszik:)A helyes és az átlagos között vacilálok,de az erős átlagos mindenképp megvan:D Az izmok meg tényleg nem látszanak,de ha vannak megtisztelhetnél minket egy olyan képpel amin látszanak az izmok:P
Egyébként én meg gyöngyösi vagyok,szoktunk Hevesre járni nagy ritkán.Itt tényleg mások az emberek mint a nagyvárosokban.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!