Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit terveljek ki valentín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit terveljek ki valentín napra? : )

Figyelt kérdés

Vagy ti mit fogtok a párotokkal csinálni?Vagy mit csinálnátok?:)

És mit adjak neki?

Sajnos nem leszünk egyedül a házban, szóval pl együtt fürdés nem lehetséges..:/

Köszi

L/17

2010. jan. 30. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy Káma Szútrát.
2010. jan. 30. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:
miért nem lehet együtt fürdeni? szülők ellenzik, vagy csak te gondolod így? én is együtt fürödtem a párommal, mikor még otthon laktam szülőkkel.
2010. jan. 30. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Zárjátok be az ajtót:P Amivel nem lőhetsz mellé, az egy szexi fehérnemű:) Ez szerintem ajándéktól függetlenül sokat dob a hangulaton:D Az pedig hogy mit fogok vele csinálni, hááát... (18):P Amúgy Neked kell tudnod, hogy mi a kedvence az ágyban, vagy lepd meg valamivel amivel eddig még nem, pl orális szex, vagy finoman kikötözöd és kedvedre játszol vele.... fantázia kérdése:P
2010. jan. 30. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
és ketté törhető sziv alaku ezüst medált adok, és veszek hozzá 2 láncot.
2010. jan. 30. 14:56
 5/8 anonim válasza:

én sztem bnömnek majd vmi csini fehérnemüt veszek :) és utána megy midenmagátol :P

sokszor szoktam neki veni és mindig jo dolog lesz a végén belöle :)

de ha lány vagy mindenképp tetszene a fiunak ha kényeztetnéd kicsit. ezt garantálom. tejszinhab az mindig 100% h jol sül el :)

sok sikert :)

18/f

2010. jan. 30. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Én barátnőmnek egy szív alakú kis plüssöt vettem..

De ha valami tárgyat akarsz akkor valahogy árnyaltan kérdezz rá mit szeretne... Az előttem szólókhoz kapcsolódva biztos örülne valami kényeztetésnek :) Amúgy nem tudom mi van abban ha együtt fürödtök, mi barátnőmmel mindig együtt szoktunk.

2010. febr. 12. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi minden nap ünnepeljük, hogy együtt vagyunk, így nem kerítünk nagy feneket a dolognak. Megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, de én azért a kedvenc virágával meglepem.
2010. febr. 12. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem muszáj a házba lenni egész nap

elviheted moziba

vegyél parfümöt ajándékba

2010. febr. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!