Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy akadályozzam meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy akadályozzam meg, hogy egy értékes lányt a gennyes barátnői ne változtassanak meg, akikkel nap, mint nap együtt lóg?

Figyelt kérdés
Ritka nagy féregnyúlványok a barátnői, tudjátok, az a típusú lányok, akiket a saját beleiken kellene fellógatni a főtéren. Zavar, hogy egy általam szeretett/kedvelt lányra nagyon rossz hatással vannak. Megverni csak nem akarom őket, túlságosan face-to-face támadást sem akarok (verbális), mert úgy ellenem hangolnák, hogy lehet, hogy többet nem látnám a lányt. Mondjuk már így sincs jó véleménnyel rólam a lány, nekik köszönhetően, de még nem zavaróan, de az a primitívség, ami ráragadt, az valami rémisztő. Ha nem szeretném ennyire a lányt, már azon törném a fejem, hogy elküldöm, mert nagyon megváltozott. Szerintetek van gyógyír?
2010. jan. 30. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Őszinte beszéd az egyetlen gyógyír, és nem a tetű barátnőkkel, hanem a lánnyal.

Nekem ugyanez volt, csak baráttal. Jártam a sráccal, és amíg együtt voltunk, az istennek nem akarta nekem elhinni, hogy az egyik haverja egy gerinctelen szar alak, és ő is teljesen megváltozik ha együtt vannak. Azt hitte, hogy csak féltékenységből mondom, meg "nem hagyom hogy kikapcsoljon kicsit".

Most szakítottunk, de nagyon jó barátok vagyunk a mai napig, és leültettem elbeszélgetni vele. Nem fröcsögtem, nem szidtam a haverját. Hanem elmeséltem neki, hogy én, és a komplett környezete (minden más barátját beleértve) milyennek látja ezt a haverját, miket csinál és hogy viselkedik ő is amikor együtt vannak. Mikkel bántott meg engem, milyen rondán viselkedik a többi barátjával is, mennyire prosztó stb. Azt is elmondtam neki, hogy én nem akarom, hogy megszakítsa vele a kapcsolatot, csak hogy ezeken gondolkozzon el, és kicsit legyen belátással, hogy őrizze meg önmagát akkor is, ha együtt vannak valahol. Nem muszáj idiótaként követni a másik viselkedését.

Párszor beszéltünk erről, főleg azelőtt, hogy tudtam, hogy találkoznak és mondjuk főleg ha bulizni mentek együtt. Azóta meg teljesen megváltozott a helyzet, felhív ha vele van, mindig nagyon nagyon figyel hogy ne vegye fel a stílusát és büszkén mondja is nekem (sokszor becsípve, tök aranyos). :)

Szóval szerintem ha jóindulattal közelítesz a lány felé, az ő érdekében, nem a sajátodban, ha nem telibe támadod a barátnőit, akkor érhetsz el valamit is.

21/L

2010. jan. 30. 12:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak az a baj, hogy az összes barátnője ilyen, voltaképp az osztálytársnői közül sokan. Lehúzzák őt. Mikor megismertem, alig volt barátnője. És most? EGy csomó van neki, de minden sz*rba beleviszik. És azt hiszi, hogy "uralkodni" akarok felette.
2010. jan. 30. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen nekem is volt egy hasonló szitum. Barátom egyik gyerekkori nagy haverja.. Szánalmas egy alak, pont ilyen véleménnyel vagyok róla, mint te azokról a barátnőkről. Ez a srác is az első perctől fogva szét akart minket ugrasztani, mindig tömte a fejem valami olyannal amivel tudta, hogy össze fogunk veszni a barátommal. Állandóan hívta bulizni, persze nélkülem hátha rá tud tukmálni valami nőt, aztán jól az orrom alá dörgöli. Majdnem a kapcsolatomba és két évembe került mire felnyitottam a barátom szemét. Amióta ő is rájött milyen azóta szinte nem is beszélnek, és nyugodt a kapcsolatunk. De az ilyenek olyanok mint a bumerángok egy darabig meghúzzák magukat aztán próbálnak visszamászni az életetekbe. Ez a srác is már próbálkozik, hogy újra jóba legyen a barátommal én meg rettegek mi lesz ha megint visszakúszik a társaságba ez a szar alak.

21/L

2010. jan. 30. 12:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak látod, Nálad sokkal jobb, mert nem az osztálytársa volt ez a srác, vagy igen?
2010. jan. 30. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
nem.. hanem a szomszédja
2010. jan. 30. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
az első lánynak igaza van. Csak úgy tudod felnyitni a szemét, hogy először is türelmesnek kell lenned, nem hirtelen elérni mindent. Próbáld meg lefoglalni, próbálj meg minél többet vele lenni (értem ezt úgy, hogy délutánonként ne velük legyen hanem érd el, hogy veled legyen). Aztán az elején nagyon szeresd, ha vitatkozik veled akkor is szeresd, ne érvelj magad mellett, bármennyire is nehéz, mert akkor csak elmeséli a barátnőinek amiket mondtál, aztán ők meg majd osztogatják a jó tanácsaikat. Ha pl egyszer csak neked esik, hogy te irányítani akarod őt, akkor nyugodtan oda mész meg fogod a csípőjét adsz neki egy puszit, bele nézel a szemébe és azt mondod: Édesem, dehogy akarlak én irányítani, sose tennék ilyet. majd átöleled. Sajna az elején mondhatni meg kell próbálni kicsit manipulálni, bármilyen csúnyán hangzik is ez.
2010. jan. 30. 12:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma, hogy jópár hónap van mögöttünk, és ezt mostanában kezdte.
2010. jan. 30. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
írtam privit
2010. jan. 30. 12:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Megnézem.
2010. jan. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!