Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy akadályozzam meg, hogy egy értékes lányt a gennyes barátnői ne változtassanak meg, akikkel nap, mint nap együtt lóg?
Őszinte beszéd az egyetlen gyógyír, és nem a tetű barátnőkkel, hanem a lánnyal.
Nekem ugyanez volt, csak baráttal. Jártam a sráccal, és amíg együtt voltunk, az istennek nem akarta nekem elhinni, hogy az egyik haverja egy gerinctelen szar alak, és ő is teljesen megváltozik ha együtt vannak. Azt hitte, hogy csak féltékenységből mondom, meg "nem hagyom hogy kikapcsoljon kicsit".
Most szakítottunk, de nagyon jó barátok vagyunk a mai napig, és leültettem elbeszélgetni vele. Nem fröcsögtem, nem szidtam a haverját. Hanem elmeséltem neki, hogy én, és a komplett környezete (minden más barátját beleértve) milyennek látja ezt a haverját, miket csinál és hogy viselkedik ő is amikor együtt vannak. Mikkel bántott meg engem, milyen rondán viselkedik a többi barátjával is, mennyire prosztó stb. Azt is elmondtam neki, hogy én nem akarom, hogy megszakítsa vele a kapcsolatot, csak hogy ezeken gondolkozzon el, és kicsit legyen belátással, hogy őrizze meg önmagát akkor is, ha együtt vannak valahol. Nem muszáj idiótaként követni a másik viselkedését.
Párszor beszéltünk erről, főleg azelőtt, hogy tudtam, hogy találkoznak és mondjuk főleg ha bulizni mentek együtt. Azóta meg teljesen megváltozott a helyzet, felhív ha vele van, mindig nagyon nagyon figyel hogy ne vegye fel a stílusát és büszkén mondja is nekem (sokszor becsípve, tök aranyos). :)
Szóval szerintem ha jóindulattal közelítesz a lány felé, az ő érdekében, nem a sajátodban, ha nem telibe támadod a barátnőit, akkor érhetsz el valamit is.
21/L
Igen nekem is volt egy hasonló szitum. Barátom egyik gyerekkori nagy haverja.. Szánalmas egy alak, pont ilyen véleménnyel vagyok róla, mint te azokról a barátnőkről. Ez a srác is az első perctől fogva szét akart minket ugrasztani, mindig tömte a fejem valami olyannal amivel tudta, hogy össze fogunk veszni a barátommal. Állandóan hívta bulizni, persze nélkülem hátha rá tud tukmálni valami nőt, aztán jól az orrom alá dörgöli. Majdnem a kapcsolatomba és két évembe került mire felnyitottam a barátom szemét. Amióta ő is rájött milyen azóta szinte nem is beszélnek, és nyugodt a kapcsolatunk. De az ilyenek olyanok mint a bumerángok egy darabig meghúzzák magukat aztán próbálnak visszamászni az életetekbe. Ez a srác is már próbálkozik, hogy újra jóba legyen a barátommal én meg rettegek mi lesz ha megint visszakúszik a társaságba ez a szar alak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!