Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoktól kérdezem! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezem! Egy fiúban mennyire fontosak az alábbi tulajdonságok?

Figyelt kérdés

Százalékosan kb. mennyire számít nálatok ismerkedésnél a:

- kinézet(arc)

- duma

- humor

- kinézet (öltözködés)

Melyik a legfontosabb?

Jöhet sok hozzászólás!;)

2010. jan. 30. 11:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

11:21 es vagyok...(a 2.)

Én nem szeretem a túl kigyúrt hapsikat, mert félek, hogy összetörnek:D számomra inkább ilyesztő...:P

De vékony se legyen, mármint ilyen csontváz...azt nem szeretem!

Legyen sportos, szálkás (de ne ilyen bodybuildinges:D)

2010. jan. 30. 11:27
 12/35 anonim válasza:

kinézet:45%

duma:én szeretem ha rámenős egy pasi de ha valami béna dumája van pl.:˝˝hello szia szépségem megadod a számod ˝˝meg h ˝˝szia cicám ha akarod akkor majd én leszek a gazdád˝˝ ilyen béna, bunkó dumával még csodálkoznak ha leosztok egy-két pofont

humor: nekem szinte 80%-ban számít h egy fiú meg tudjon nevetteni

kinézet: nekem nem fontos h hogyan öltözik egy pasi mondjuk aggyon magára de hát ez az ízléstöl is függ mondjuk nekem az emo stílus jön be szóval...

nekem mind nagyon fontos de a humort kiemelném mert ha nem beszédes a pasi és meg tud nevettetni akkor máris oldottabb a hangulat mivel én beszélek helyette is :)

am 15/lány

rem tudtam segíteni =)

2010. jan. 30. 11:27
 13/35 anonim ***** válasza:
Hát.. nekem a humor a legfontosabb:) De most h igy nézem mindegyik:D:D Kigyurt legyen-e..? Igen,de mértékkel. Látszódjon rajta, de ne nézzék kidobóembernek.:D Nem szeretem ha van hasa.. de egy pici lehet.SZóval ja ink izmos mint sovány!:)
2010. jan. 30. 11:29
 14/35 anonim ***** válasza:
11.21 vok!Nálam a test az nem tom,attól látom szépnek,ha a lelke is szép,lehet lehurrogni,de tényleg így gondolom!A kigyúrt pasik egyébként egyenesen taszítanak,nem tetszik,soha nem tudnám megkívánni...!Az arc és a duma a legfontosabb!
2010. jan. 30. 11:34
 15/35 anonim ***** válasza:
Most nézem 2en vagyunk 11.21esek... első voltam :)
2010. jan. 30. 11:36
 16/35 anonim ***** válasza:

-kinézet(arc) ~fontos valamilyen szinten,ugyebár a külső megfog a belső megtart :)

- duma ~ ne akarjon középpontban lenni mindig,nem bezséljen többet mint én,az már gáz :)

- humor ~ jó ha van,az unalams napokat,perceket is feldobja..

- kinézet (öltözködés) ~ ne legyen ápolatlan,de nem kell a legmenőbb,legdrágább ruhákban járnia,csak a stílusához legyen megfelelő.

És az hogy vékony vagy sportos,vag nagyon izmos.. Inkább az arany közép út. Nem szeretem a nagyon vékony pasikat,de a kigyúrtakat se,legyen vmi rajta,de ne legyne izom ember :)

17/L

2010. jan. 30. 11:37
 17/35 anonim ***** válasza:

kinézet(arc):nekem azért számít mert az tény ha helyesvagy(arc) akkor sokkal több lány figyel fel rád..és jodolog ha tudod hogy a barátod akit szeretsz tökhelyes és más lányok talán irigykednek kicsit...

duma:ne legyen erőltetett és túlnyálas...a sablonszövegeket meg sztem hanyagolni kellene mert sztem nemcsak nekem uncsixD

humor:jo dolog ha egy srác humoros persze mértékkel :Đ

kinézet(öltözködés):ez attól függ kinek milyen stíéusa van és h melyik lánynak mi jön be...

az én barátom pl kékeszöldszemű nemkigyúrt és deszkás és nekem ez jön be...[:

nekem ez a véleményem a dolgokról^^

16/L

2010. jan. 30. 11:43
 18/35 anonim ***** válasza:

Hát kinézet? Ez nálam tök változó. Volt már nem helyes, és nagyon helyes barátom is. Trhát 50%.

Jó, ha a pasinak jó a beszélőkéje. :) 60%

Humora mindenképp legyen. Utálom a fapofákat. (de azért ne legyen idióta!) 100%

Öltözködés is mindegy. Nem azt nézem, de azért ne zsákba járjon utcára. 68%

A jó test csak egy kis plusz, szerintem. Jó, ha szexi, edzett, de nem fő szempont. 38%

2010. jan. 30. 12:00
 19/35 anonim ***** válasza:

Kinézet(arc) - 100% - Ez nem azt jelenti,hogy muszály a leghelyesebbnek lennie,de nekem muszály tetszenie,különben veszett ügy..Legyen átlagos arca,vagy legyen helyesebb mint az átlag,de egy csúnyával én nem jönnék össze..

Duma - 0% - Nemkell,hogy mindenből kitudja vágni magát,hogy folyton beszéljen,hogy átlagon felüli dumája legyen..Sőt..Nelegyen semmilyen:D adja sajátmagát,ésúgy beszéljen,ami illik hozzá,amilyen igazából..Ezek a megjátszott dumák amúgyis szánalmasak.

Humor - 0% - Nekem valahogy ez se számít..:D Volt 1 osztálytársam aki mindig vicceskedett,általába nevettünk,de a végén már hihetetlen szánalmas volt hogymindig vicces akart lenni..Persze fontos,hogynéha tudjunk együtt nevetni,de nem a viccén,vagyazon hogy mindig vicceskedni akar,hanem egy adott szitun,vagy egy régi sztorin..

Kinézet(öltözködés) - 50% - Nemkell,hogy feltétlen mindig márkás ruhába legyen,de néha persze lehet..:D Viszont mindenképp legyen tiszta a ruhája,jóillatú(tehát parfüm),és jó állapotba legyen.

És nem kell,hogy teljesen kigyúrt legyen,de sportoljon valamit,és kondizzon,ez fontos.A barátom focizik,kondizik és neki így,tökéletes is a teste..:)

15L

2010. jan. 30. 12:00
 20/35 anonim ***** válasza:

jaigen,a test 100% ez nemfeltétlen a tökéletes testet jelenti,hanem azt,hogy foglalkozzon a testével mindenképp.

előző voltam.

2010. jan. 30. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!