Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem! Egy fiúban mennyire fontosak az alábbi tulajdonságok?
Százalékosan kb. mennyire számít nálatok ismerkedésnél a:
- kinézet(arc)
- duma
- humor
- kinézet (öltözködés)
Melyik a legfontosabb?
Jöhet sok hozzászólás!;)
11:21 es vagyok...(a 2.)
Én nem szeretem a túl kigyúrt hapsikat, mert félek, hogy összetörnek:D számomra inkább ilyesztő...:P
De vékony se legyen, mármint ilyen csontváz...azt nem szeretem!
Legyen sportos, szálkás (de ne ilyen bodybuildinges:D)
kinézet:45%
duma:én szeretem ha rámenős egy pasi de ha valami béna dumája van pl.:˝˝hello szia szépségem megadod a számod ˝˝meg h ˝˝szia cicám ha akarod akkor majd én leszek a gazdád˝˝ ilyen béna, bunkó dumával még csodálkoznak ha leosztok egy-két pofont
humor: nekem szinte 80%-ban számít h egy fiú meg tudjon nevetteni
kinézet: nekem nem fontos h hogyan öltözik egy pasi mondjuk aggyon magára de hát ez az ízléstöl is függ mondjuk nekem az emo stílus jön be szóval...
nekem mind nagyon fontos de a humort kiemelném mert ha nem beszédes a pasi és meg tud nevettetni akkor máris oldottabb a hangulat mivel én beszélek helyette is :)
am 15/lány
rem tudtam segíteni =)
-kinézet(arc) ~fontos valamilyen szinten,ugyebár a külső megfog a belső megtart :)
- duma ~ ne akarjon középpontban lenni mindig,nem bezséljen többet mint én,az már gáz :)
- humor ~ jó ha van,az unalams napokat,perceket is feldobja..
- kinézet (öltözködés) ~ ne legyen ápolatlan,de nem kell a legmenőbb,legdrágább ruhákban járnia,csak a stílusához legyen megfelelő.
És az hogy vékony vagy sportos,vag nagyon izmos.. Inkább az arany közép út. Nem szeretem a nagyon vékony pasikat,de a kigyúrtakat se,legyen vmi rajta,de ne legyne izom ember :)
17/L
kinézet(arc):nekem azért számít mert az tény ha helyesvagy(arc) akkor sokkal több lány figyel fel rád..és jodolog ha tudod hogy a barátod akit szeretsz tökhelyes és más lányok talán irigykednek kicsit...
duma:ne legyen erőltetett és túlnyálas...a sablonszövegeket meg sztem hanyagolni kellene mert sztem nemcsak nekem uncsixD
humor:jo dolog ha egy srác humoros persze mértékkel :Đ
kinézet(öltözködés):ez attól függ kinek milyen stíéusa van és h melyik lánynak mi jön be...
az én barátom pl kékeszöldszemű nemkigyúrt és deszkás és nekem ez jön be...[:
nekem ez a véleményem a dolgokról^^
16/L
Hát kinézet? Ez nálam tök változó. Volt már nem helyes, és nagyon helyes barátom is. Trhát 50%.
Jó, ha a pasinak jó a beszélőkéje. :) 60%
Humora mindenképp legyen. Utálom a fapofákat. (de azért ne legyen idióta!) 100%
Öltözködés is mindegy. Nem azt nézem, de azért ne zsákba járjon utcára. 68%
A jó test csak egy kis plusz, szerintem. Jó, ha szexi, edzett, de nem fő szempont. 38%
Kinézet(arc) - 100% - Ez nem azt jelenti,hogy muszály a leghelyesebbnek lennie,de nekem muszály tetszenie,különben veszett ügy..Legyen átlagos arca,vagy legyen helyesebb mint az átlag,de egy csúnyával én nem jönnék össze..
Duma - 0% - Nemkell,hogy mindenből kitudja vágni magát,hogy folyton beszéljen,hogy átlagon felüli dumája legyen..Sőt..Nelegyen semmilyen:D adja sajátmagát,ésúgy beszéljen,ami illik hozzá,amilyen igazából..Ezek a megjátszott dumák amúgyis szánalmasak.
Humor - 0% - Nekem valahogy ez se számít..:D Volt 1 osztálytársam aki mindig vicceskedett,általába nevettünk,de a végén már hihetetlen szánalmas volt hogymindig vicces akart lenni..Persze fontos,hogynéha tudjunk együtt nevetni,de nem a viccén,vagyazon hogy mindig vicceskedni akar,hanem egy adott szitun,vagy egy régi sztorin..
Kinézet(öltözködés) - 50% - Nemkell,hogy feltétlen mindig márkás ruhába legyen,de néha persze lehet..:D Viszont mindenképp legyen tiszta a ruhája,jóillatú(tehát parfüm),és jó állapotba legyen.
És nem kell,hogy teljesen kigyúrt legyen,de sportoljon valamit,és kondizzon,ez fontos.A barátom focizik,kondizik és neki így,tökéletes is a teste..:)
15L
jaigen,a test 100% ez nemfeltétlen a tökéletes testet jelenti,hanem azt,hogy foglalkozzon a testével mindenképp.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!