Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem! Egy fiúban mennyire fontosak az alábbi tulajdonságok?
Százalékosan kb. mennyire számít nálatok ismerkedésnél a:
- kinézet(arc)
- duma
- humor
- kinézet (öltözködés)
Melyik a legfontosabb?
Jöhet sok hozzászólás!;)
Akárki akármit mond, úgyis az arc, a test, a ruha, az ápoltság, amit megnéznek a lányok. Ez biológiai ösztön, ez ellen nincs mit tenni.
A duma és a humor az persze nagyon fontos, de ezek után csak másodlagos. Ha büdös a szád, akkor hiába jó a dumád... :D
nekem a külső nem, hanem inkább a belső számít, hogy mennyire megértő, kedves...
kinézet: 45%
duma: attól függ, hogy érted....^^
humor: 75%
öltözködés: 55-60%-szeretem hordani a ruháit:)
Öltözködés: nem kell atom trendinek lenni(nekem pl nem is tetszik) Tiszta legyen a ruha,nem szakadt...az sem baj ha duris,csak legyen normális!
Arc: nálam fontosabb,mint a test.
Duma: ne akarjon nagy dumás lenni,legyen választékos,és feleljen meg a nyelvi elvárásoknak,úgy értem ne nákoljon,vagy suk-süköljön!
Humor: ne erőltetett legyen,és ne akarjon egyfolytában poénos lenni!Csak ha a helyzet megkívánja!Persze fontos,h adott esetben tudjon jókat mondani!
Sorba téve : Arc,Humor,Duma,Ruha
Az ápoltság talán a legfontosabb, viszont abban nem teljesen értek egyet, hogy a külső is...
Felőlem nézhet ki akármilyen jól, ha szerencsétlen, önbizalomhiányos stb...
Nekem nagyon fontos egy pasiban, hogy magabiztos legyen..., az olyan szexi...:D
Meg a kisugárzás...ha valakinek nincs kisugárzása...fel se figyelek rá..lehet akármilyen helyes és jól öltözött...!
Persze én nem azt mondom, hogy nem számít a külső..., mert számít..., de nem lehet így meghatározni %ban, hogy mi a fontosabb..., az összkép a lényeg!!!
19/L
mondjuk a test mennyire fontos? legyen kigyúrt? vagy legyen egy kis pocak? sovány legyen?
tudom, hogy embere válogatja, kinek mi tetszik, de írjátok le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!