Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az, hogy küzdötök egy lányért, de amint megkapjátok, már nem törődtök vele?!

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel sokat beszélgettem,mindig keresett,érdeklődött,és nyíltan el is mondta,hogy minden vágya,hogy megkaphasson!Végül beadtam a derekam és találkoztam vele,nem tudtunk egymásnak ellenállni éz lefeküdtünk egymással!Aztán továbbra is beszéltünk minden nap!Újra találkoztunk és újra megtörtént a dolog!Beszéltünk is utána még,de az utolsó üzenetére csak másnap tudtam válaszolni!Viszont azóta,vagyis mostmár 3napja nem válaszol!Elfelejtett volna?Eddig érdekeltem?Miért csinálja?Ti mit tennétek a helyemben?
2014. nov. 25. 06:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
lehet hogy majd fog, de a jelek jelenleg nem abba az iranyba mutatnak.
2014. nov. 25. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Val.szeg csak dugott egy jòt asztán csá!

Keress kedves fiùkat mint èn.!

2014. nov. 25. 08:06
 13/19 anonim ***** válasza:
#12 te is kedves fiút keresel? :)
2014. nov. 25. 08:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De de, keres majd ha kanos lesz és nem lesz jobb...
2014. nov. 25. 08:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek... És aki arra megy, azt úgyis ki lehet szűrni, ha nem fekszel le vele.

Volt egy srác, kb a csillagokat lehazudta az égről, szép üzenetek, taliknál szép szavak, stb. Aztán jött egy olyan, hogy együtt aludtunk. Bepróbálkozott. Én nem adtam magam. Utolsó találkozás volt, 2 napra rá írt egy olyat, hogy hagyjuk neki ez nem megy. Mikor visszaírtam, hogy okéssemmi gond, de az okát azért elmondhatná, már nem jött válasz. Feltehetően talált olyat, aki benne volt a dologban. Ha lefekszünk, is ez lett volna, így talán jobb, hogy nem.

2014. nov. 25. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Lányok, miért van az, hogy általánosítotok?
2014. nov. 27. 12:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem általánosítás. Van ez a csoport. Meg van az a másik fajta, akinek nem nagyon jön össze semmi, ezért ha mégis akad vmi csaj, azt kb azonnal megfojtja a "szeretetével, törődésével, rajongásával", majd a lány besokall, lelép, a következmény pedig "A lányoknak miért nem kellenek a rendes, kedves, aranyos pasik? Miért nem becsülik meg őket?" kérdések a gyk-en....
2014. nov. 27. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem évekig kellett küzdenem valakiért, aki ugyan beadta a derekát, de utána már rájöttem, hogy ez már rég nem szerelemről szól.

annak indult, de évekig azt kérdőjelesen nem lehet húzni halasztani, aztán amikor összejött, valahogy azon járt az eszem, hogy magamnak akartam bizonyítani - már csak - és nem is érdekelt más, csak hogy kicsit jól érezzem magam mert "megérdemlem".

2014. nov. 27. 14:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Bocsi,én nem akartam általánosítani!Ez a kérdés elsősorban azokhoz a fiúkhoz szólt,akik így gondolkodnak/viselkednek!Érdekelne,hogy miért jó ez nektek?Tényleg képesek vagytok teljesen kizárni az érzelmeiteket a szexből?
2014. nov. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!