Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az, hogy küzdötök egy lányért, de amint megkapjátok, már nem törődtök vele?!
:(
Èn is beszèlgetek egy csajjal de vagy szűz vagy nem tom de elèg fura.Csendes visszafogott.Nevet a poènjaimon de ebből.sose lesz sex.....
Habár nem tudja,hogy èn kis aranyos hűsèges tipus vagyok.Kitartanèk melette.Nemhogy nem írnèk neki.Minden szavát lesnèm.:)
Azt hittem kapcsolati téren kérdezed, de látom, hogy nem.
Azért mert csak azt akarta!! És lényegében megkapta amit akart, kétszer is. Ezért nem jó ilyen hamar beadnod a derekad. Nagyon jól megfigyelhetnéd a srácot, hogy hogyan viseli ha váratod. Jó próba lett volna.
Vagy nem is kapcsolatban gondolkodtok?
Draga, neked ujdonsag, hogy a pasik tobbsege csak "azt" akarja.
Megvoltal neki, pipa, johet a kovetkezo.
Legkozelebb majd okosabb leszel.
Drága hölgyeim!
Nem kell álltalánosítani!
Fordítsuk meg a kérdést.
Miért van az, hogy akikért én kűzdöttem le sem szartak?
Akkor mit is értékelünk?
Egyébként mi ez?
Lóverseny?
Szimpatikus valaki és egyből dugi próba?
Nem értem én ezt!
#7-es igazad van
Èn is meg vagyok őrülve egy csajèrt.Persze szòvba áll velem meg òrákat dumálunk,de èszre se veszi,hogy szeretem,kedvelem stb stb stb......előbb utòbb èn se a szívem,hanem a farkam után fogok menni.Megdugom majd az első ribizlit aztán ènis lelki.sèrült szatír leszek.
"Képes azért a lelkembe gázolni,hogy szexeljen egy jót"
Bizony. Ezert kell magadra sokkal jobban vigyazni. Es nem elhinni minden suket dumat, amit a fiuk nyomnak hogy bejussanak a bugyidba.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!