Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a sok "jóindulatú"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "jóindulatú" ember ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Tény, hogy vannak gáz kérdések, de sokszor normális kérdésekre is olyan válaszok jönnek, hogy megáll a hajam. :-D
2014. nov. 24. 23:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem élvezem az anonimitást, az ismert nevemmel írogatok ;)
2014. nov. 25. 00:29
 22/24 anonim ***** válasza:

"de azt látom sokszor körbelövöldöznek egymaréknyi lepke agyi kapacitását illusztráló válassza"

Neked max maréknyi agyad van, de ez látszik is ilyen kérdés után. Ki a f_sz mondta, hogy az nem ő? Halucinálsz?

2014. nov. 25. 00:38
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Idióta kérdések -> nem érdemelnek többet

2. Lejárt ÉS idióta kérdések ( lásd: 18 cm a f4rkam, hű most király vagyok vagy nem? és társai ) -> még annyit se érdekelnek

3. Kérdés első hivatalos google-találattal megválaszolható ( lásd: fogámzásgátló kérdések majdnem mindegyike ) -> nem érdemel többet, egyszerűbb lett volna megnézni és kész

4. Már rég ismerjük kérdés ( ergó, lehetne hsználni a k***a keresőt ha már van :) )

5. Agyhalott kérdések ( lásd: megcsaltam barátnőm/barátnőm szerintetek elmondjam neki ? ) -> egy f4sz, mi kik vagyunk h eldöntsük mit tegyen?, nem képes magától eldönteni agyszínvonal, mellesleg minek jár egyáltalán vele, ha megcsalja? ) --> ergó, nem érdemel többet azoknál a válaszoknál.

tömören ennyi :)

2014. nov. 25. 02:15
 24/24 anonim ***** válasza:
utolsó jól írja. Én az olyan típusú kérdéseket bírom még ami pl úgy kezdődik, hogy "az gáz ha.... ?" Az ilyen embernek csak az számít hogy mások mit gondolnak róla egy önálló gondolata nem sok van, na ez a gáz! Aztán mikor jönnek a nők azzal hogy már a 8. nagyképű pasi átkúrja, miért ilyen bunkó minden férfi? Miután mindíg az előzőhöz hasonlót választja.... Aztán jön a sok kamukérdés. Majd a 10 évesek szerelmi problémái micimackóval...
2014. nov. 25. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!