Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi kötözködös ember ebben a kategoriában? Kiirtam egy kérdést, erre ok nélkül leretardáltaztak. Semmit nem tud rolam egyik se, akkor minek kell oltani?
4esnek igaza van.
Kis 14-16 éves fiúk lányok osztogatják itt az észt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Tudom, nem kéne magamra venni, de ne egy kis taknyos döntse màr el, hogy jo anya vagyok-e...
Mert ilyen unatkozó szellemi fogyatékosok is vannak itt, általában 10 év alatt.
Viszont téged sem értelek. Nem kellene ilyeneken rágódnod, pláne ezért egy külön kérdést kirakni. Valódi választ vársz, vagy csak felkaptad a vizet, és most ezt mindenkinek tudnia kell? Ne süllyedj azok szintjére, akikről írtál.
:)
amúgy mit mondott a doki?helyre jöttetek?
Nem kell a sok bunkóval foglalkozni.Egyszer engem privibe mondtak el minden féle k...rvának....Mondjuk én azt se értem piviben irt genyáskódást miért nem lehet jelenteni,miért csak letiltani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!