Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi kötözködös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi kötözködös ember ebben a kategoriában? Kiirtam egy kérdést, erre ok nélkül leretardáltaztak. Semmit nem tud rolam egyik se, akkor minek kell oltani?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ahogy ott válaszolgatsz, az sem semmi. ILyen mocskos stilusban irni elég pofátlanság, föként, hogy nem is azt irták, mait itt most mesélsz, azaz nem az volt a gond, hogy feltetted a kérdést, és ERRE mondták, hogy retardált vagy, hogy nem mentél orvoshoz, HANEM arról volt szó, hogy annak ellenére, hogy terhes vagy, nem kezelteted magad meg a párodat és igy a BABÁT IS veszélyezteted.

Ez azért egész más, mint amit amit te irtál. Az a stilus meg, amit ott használsz, a legútszélibb emberekre jellemzö.

2012. szept. 21. 13:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Tudom, néha gyorsan elszàll az agyam, és akkor iszonyat alpàri vagyok ,engem is zavar, àllitolag ez a hormonok miatt van, de màr nagyon vàrom, hogy elmuljon...még nem jött vàlasz, most megyek majd be megkérdezni, hàtha tudnak valamit....

Eleve oroszlàn a csillagjegyem, haraposabb vagyok néha, de hogy pàromat is osztjàk...Aki annyit megtesz értünk...Nem tudom...Mind egy, szerintem felfüggesztem magam itt, és kész:))

2012. szept. 21. 13:55
 13/18 anonim ***** válasza:

írod, a vérét kiontanád? szép. akkor te se vagy különb. ennyi.

és különben is, kit érdekel h mit csinálsz a pároddal? a magánügyetek. különben is már sokszor mondtam h a házasságon kívüli szexnek természetes velejárói a mindenféle negatív következmények, de én vagyok begyöpösödött.

2012. szept. 21. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért egyből azt gondoljátok,hogy tinik írnak ilyeneket?

Azt hiszitek aki hülyeséget ír az csak fiatal lehet?

Szerintem aki egészségügyi témában szól hozzá egy témához,pláne kióktat egy témában az nagy valószínűséggel nem tini.

2012. szept. 21. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez is megoldás lehet:) Szerintem egyszerűen számítani kell arra, hogy jó válaszokat kapcs, meg arra is, hogy neked nem tetszőket.

Való igaz, hogy gyakran osztják itt az észt sík hülye, minden téren tapasztalatlan 14-16 éves gyerekek, akik unalmukban ülnek a gép előtt... De az is lehetséges, hogy egy másik - hozzád hasonlóan értelmes - felnőttnek negatív véleménye van veled kapcsolatban, ami a tények hiányos ismeretére, rossz stílusra stb... vezethető vissza. Szóval ez itt egy ilyen hely. Ne várd, hogy csak értelmes hozzászólások lesznek.....

Nem tudom, hol éltek, és milyenek a lehetőségeitek. de az biztos, hogy amennyiben az orvos megfizethetetlen, úgy ott is van patika, és a gyógyszerész segít, ha néhány szóval elmagyarázzátok, hogy mi a gond.... rengeteg elérhető áru krém van gombásodásra, gyulladásra stb....

Értem a felháborodást, de az is biztos, hogy nem érdemes magadra venni az ilyen " retardált" jellegű szövegeket....

Egy érett férfi:)

2012. szept. 21. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, most olvastam a linkelt kérdést. Bocs, hogy ezt mondom, de neked valami pszichés problémád lehet, mert azt a stílust, amit ott megengedtél magadnak, nem tudom mással magyarázni. Mondanám, hogy tirpák suttyó a stílusod, de ez már egy másik szint, erre még nincs szó. Ha valaki retardáltnak nevez, mert aggódik a családodért, akkor el kellene gondolkodni, hogy miért mondta ezt, vagy első körben visszakérdezni, hogy ezt most miért írta, és hogy legyen szives moderálni magát. Lehet, hogy a válaszoló kicsit bunkón fogalmazott, de amit te műveltél, azt már stílusnak sem nevezném.
2012. szept. 21. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor en osszefoglalom, ha nem banod, hogy kb. mi tortent:

A parod peniszen egy sebet vettetek eszre, ami ugyan nem verzik, de nagyon csunya, raadasul faj is neki.

Ahelyett, hogy rogton orvoshoz fordultatok volna, te megkerdezted egy legkevesbe sem szakmai jellegu kerdezz-felelek oldalon, hogy mi lehet ez, amire a vilag lejamborabb, legjoindulatubb valaszoloja is maximum csak talalgatasokkal tud valaszolni, hiszen nagy valoszinuseg szerint nem orvos, vagy ha az is, latatlanban akkor sem tud epkezlab diagnozist mondani.

Tehat a legkezenfekvobb valasz az eredeti kerdesedre csak az lehet, hogy forduljatok orvoshoz.

Ennek ellenere hiaba volt tovabbra is fajo es nagyon csunya seb a parod peniszen, ti megis szexeltetek, mikozben egyaltalan nem mellesleg varandos vagy...

Ez termeszetesen nem jogosit fel senkit arra, hogy szemelyeskedni kezdjen, ellenben kituno lehetosegnek latszik arra, hogy a paroddal egyutt elgondolkodjatok azon, hogy hol kovettetek el hibakat teljesen felelotlenul ebben a tortenetben!

2012. szept. 21. 15:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Jött pàr hozzàszolàs, ezeket nagyon köszönöm!:) Màtol szigoritok a dolgon, voltam dokinàl, kivizsgàlt, kaptunk gyogyszert, most yogyulàs van, nuku kufirc:) Ide meg több kérdést nem irok ki:DDD
2012. szept. 21. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!