Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint bekavart valaki?
Megpróbálhatod a kemény őszinteséget ( értsd: nincs kegyes hazugság se ).
Én alapjáraton ezt szeretem, meg is mondtam kapcsolat elején, hogy nem veszek fáradtságot arra, hogy kamuzzak még jóindulatból se. Szóval bármit kérdezhet, megmondom, ha meg fáj a válasz, akkor ne kérdezzen olyat.
Lásd: tetszik ez a ruha, jó a frizurám, jó fejek a barátaim stb-re gond nélkül megmondom, hogy mit gondolok, legyen az jó vagy rossz.
Ha meg olyat kérdez ( már elnézést :D ), hogy:
Én vagyok a legjobb az ágyban? És nem ő, akkr azt is megmondom.
Néha néha volt ebből vita, viszont azokat megbeszéljük mindig és ő is imádja bennem ezt, tudja h nem kertelek és megnyugszik a válaszaimtól, megbízik bennük, így gyakorlatilag az alap ostobaságokon-összeveszéseket űzzük csak, de maga a kapcsolatunk probléma mentes :)
Természetes, ha ezt választod, akkor viszont SOHA ne élj vissza ezzel. Ne játszd el a bizalmát, mert azt egy életre b4szhatod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!