Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kovetkeztetes vonhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kovetkeztetes vonhato le abbol, ha egy pasi 3 es fel eve probalkozott nalam, majd megint?

Figyelt kérdés

Szoval 3 es fel eve 2x kozeledett felem egy pasi, de nem fogalalkoztam vele, hidegen viselkedtem vele. Majd most par hete megint azt vettem eszre, hogy meg gyakrabban elkezdett bamulni, majd odajott hozzam, es az ismeroseimhez, majd amikor elment mellettem, visszafordult es ram nezett. Ido kozben persze soha nem mertem ranezni. Majd utana tobbszor is lattam, hogy nez, de nem jott oda hozzam.

Ezalatt a jo 3 ev alatt neha eszrevettem, hogy nez, viszont semmi nem tortent, es ami azt illeti ezalatt az ido alatt jopar csajjal jart es kavart.

2014. okt. 12. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
egyértelműen szimpátiát...ennél már csak a "terhes vagyok?" kérdések jobbak
2014. okt. 12. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerelem, vonzodás
2014. okt. 12. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi,de az biztosan. Ezt az ìgy néz úgy néz dolgot felejtsük már el.
2014. okt. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!