Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiideálok egyre nőiesebbek?
Előbb azért nem ártana tisztába tenni a dolgokat.
Mi is számít nőiesnek és mi férfiasnak?
Ha például az is része a férfiasságnak, hogy érzéketlen tapló vagyok, és le se sz**om, mi a jó nőnek, mert én vagyok az Úr, ő meg arra való, hogy kiszolgáljon, akkor kövezzetek meg, de a büdös rohadt életbe' nem leszek férfias.
Hasonló a helyzet akkor is, ha a férfiasság része a sör, az autók és a foci iránti rajongás is. Valahogy soha nem tudott megfogni egyik se.
Ugyanígy nem látom semmi értelmét se annak, hogy a farokméretemet tegyem meg a legfőbb értékmérőmnek, mint ahogy azt teszi sok hííím, sem pedig annak, hogy mindig mindenkivel erősködjek, dacoljak és kakaskodjak, csak hogy megmutassam, ki a legnagyobb f***.
Gyakran tapasztalom, hogy sok hííím ettől érzi magát igazi férfinak, de meglátásom szerint ez puszta idiotizmus, és semmi meglepőt nem látok abban, ha a nők nem vágynak ilyen "férfiakra".
A média a divat a popkultúra ezt erőlteti az emberre. Agymosás.
Ez látják menőnek mert ha nem ezt tartanák vonzónak akkor nem lennének trendik ami ugye ciki! Az így felvett szokások ízlésvilág akár be is rögzülhet és máris egy újabb agymosott hülyével több.
Szerintem is a fiatalokra jellemző ez.
De tényleg elég fura irányt vettek a tini fiúk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!