Miért sokkal nőiesebbek általában a kelet-európai nők mint a többi más európai társaik?
Ha mondjuk összehasonlítjuk őket a nyugat- vagy észak-európai társaikkal,láthatjuk,hogy sokkal nőiesebb,kecsesebb az alakjuk,tartásuk.Általában jobb ízlésük is van pl az öltözködés terén.
Mert addig ok ,hogy genetikailag jobb alakjuk van,de az öltözködés,viselkedés,hozzáállás bizonyos dolgokhoz, az más téma.
(NEM a prostituáltakra gondolok hanem az átlag nőkre.)
Lehet,hogy nem ütött még be a feminizmus annyira mint arra fele?
Vagy más -esetleg kulturális- oka is lehet?
Attól függ, kinek mi a nőies... Minden országban vannak nőies nők, ezt így nem lehet bekategorizálni... Mikor Franciaországban voltam, láttam homokórát, vékonyat és sok kövéret is, bár ízlésük tényleg nem a legjobb az átlagnak, ahogy az angoloknak sem, de ők meg csípőben vastagok, ami szintén nőies kategória...
Igen, a skandinávok már tényleg erősebbek és férfiasabbak, de muszáj nekik, a hideg miatt. :D
A genetika magyarázható azzal, hogy igencsak jó génjeink vannak, ez köszönhető a történelem során sok átvándorló/támadó népnek, mindegyik génjeiből kaptunk egy kicsit. Ez erősíti, javítja az általános génállományt.
Az ízlésre nem tudom, talán nálunk annyira nem félnek a nők kihangsúlyozni nőiességüket, domborulataikat mint más népek lányai.
Szerintem a spanyol nők is eléggé nőiesek és szépek.
Nekem férfiasabbnak tűnnek a kelet-európaiak.De kinek hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!