Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzésekkel gondolsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzésekkel gondolsz vissza az első szerelmedre?

Figyelt kérdés
Szép emlékeid maradtak rőla (illetve Róla), vagy megbántad?

2014. nov. 24. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
tiszta volt. máig nem tudom, hogy ő mit gondolt. csak kerülgettük egymást.
2014. dec. 3. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem viszonozta az érzéseimet, és azt sem tudta mit akar..
2014. dec. 3. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát kicsit bánom, hogy egyszer sem mentem hozzá.

Modjuk évekkel később találkoztunk, és kérdezett tőlem valamit. Ozt ennyi. Hát igen, mindenki máshogy éli át a szerelmet!

2014. dec. 3. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:
8 évig voltam szerelmes, voltak szép emlékek, olyanok is amik jelenleg úgy érzem pótolhatatlanok, de összességében 1 szép emlékre olyan 10 rossz emlék jut, vagyis jó emlékek már szinte eszembe se jutnak. Eltompulnak, így azt mondom csak rossz emlékkel emlékezek vissza.
2014. dec. 14. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:

"7 évesen mindig udvarolt nekem egy 35 éves pali, amikor mentem suliba, rendszeresen hozott nekem virágot is, én pedig teljesen beleszerettem. Össze is jöttünk, másfél évig voltunk együtt. Csak azt bánom, hogy szex nem volt, csak petting."

7 éves korodban pettingeztél? Akkor nemcsak a pasi volt beteg, de te is!

Egyébként kedvesek vagytok, hogy válaszoltok, Érdekes olvasni, hogy mindenkinek más-más élmények, emlákek maradtak vissza.

2014. dec. 14. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!