Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12L Mit tegyek? Nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorcsi,Dorci, Dorka kérdése:

12L Mit tegyek? Nagyon tetszik egy fiú!

Figyelt kérdés

nagyon tetszik egy fiú, egy oviba jártunk! és ott megkérdezte tőlem "Leszel a szerelmem? xd én persze igennel válaszoltam mert már akkor is nagyon tetszett nekem! Nekünk ez a szerelem nem olyan volt mint a többi ovis szerelem , mikor még egymás nevét se tudják a gyerekek... hanem erről az egész ovi tudott, az ovónőktől,mindenegyes gyerekig... mindíg mikor aludni készültünk a mi ágyainkat egymás mellé tették már előre! még egy gyűrűt és egy nyakláncot is kaptam tőle mikor kicsit nagyobbak lettünk, (a gyűrű még mindíg megvan) és most 7.-dikesek vagyunk.. már elkezdtem elfelejteni.,.. de most mikor felsősök lettünk, újra belé szerettem! ... de egyépként nem szoktunk beszélgetni,néha köszön néha nem! Meg az esik nagyon rosszul hogy most ilyen p*csákkal haverkodik... jó nem azok de hasonlóan néznek ki!! -.-"

De ő tudom hogy nem ilyen és szeretném jó útra téríteni! lécci írjatok! hogyan mutathatnám neki azt hogy nekem ő még mindíg fontos!

2014. nov. 24. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Még a tanulásra koncentrálj inkább! :) Például a "lécci" is fejlődjön jó irányba! ;)
2014. nov. 24. 14:52
 2/10 A kérdező kommentje:

oké! tudom-tudom! de nem tudom kiverni a fejemből : ) :/ :(

amúgy tudom hogy kell írni..csak most így írtam !

2014. nov. 24. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
A fiúkat nem lehet megváltoztatni...
2014. nov. 25. 22:42
 4/10 A kérdező kommentje:
/22:42/ sajnos ebbe igazad van :// :(
2014. nov. 26. 19:43
 5/10 anonim válasza:
mit tegyél? várj még 4 évet az ilyesmivel...
2014. nov. 28. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:

*mindig

*egyébként

*légyszi stb...

A tanulásra koncentrálj még.

2014. nov. 28. 12:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Olyan válaszokat kérek amit még nem tudok... és erre válaszol .... vagy inkább ne is válaszoljon senki
2014. nov. 28. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Inkább légy az én szerelmem...

65/F

2015. jan. 7. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán menj oda hozzá és mondd neki, hogy szeretnél vele valami közös programot. Először csak barátilag és ott tehetsz apró jeleket. Ha ez bejön neki, akkor beszéljetek meg egy igazi randit.
2015. jan. 7. 15:00
 10/10 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A vilag valtozik,ezaltal Minden es mindenki,es egyszer a gyerekbol felnott lesz,es az izles,a barati kor is ennek megfeleloen alakul.Probalj meg vele tobbet beszelgetni,vagy megemlitheted az ovis dolgot es megtudhatod hogy akar-e toled valakit vagy nem.
2015. jan. 7. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!