Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12L Mit tegyek? Nagyon tetszik egy fiú!
nagyon tetszik egy fiú, egy oviba jártunk! és ott megkérdezte tőlem "Leszel a szerelmem? xd én persze igennel válaszoltam mert már akkor is nagyon tetszett nekem! Nekünk ez a szerelem nem olyan volt mint a többi ovis szerelem , mikor még egymás nevét se tudják a gyerekek... hanem erről az egész ovi tudott, az ovónőktől,mindenegyes gyerekig... mindíg mikor aludni készültünk a mi ágyainkat egymás mellé tették már előre! még egy gyűrűt és egy nyakláncot is kaptam tőle mikor kicsit nagyobbak lettünk, (a gyűrű még mindíg megvan) és most 7.-dikesek vagyunk.. már elkezdtem elfelejteni.,.. de most mikor felsősök lettünk, újra belé szerettem! ... de egyépként nem szoktunk beszélgetni,néha köszön néha nem! Meg az esik nagyon rosszul hogy most ilyen p*csákkal haverkodik... jó nem azok de hasonlóan néznek ki!! -.-"
De ő tudom hogy nem ilyen és szeretném jó útra téríteni! lécci írjatok! hogyan mutathatnám neki azt hogy nekem ő még mindíg fontos!
oké! tudom-tudom! de nem tudom kiverni a fejemből : ) :/ :(
amúgy tudom hogy kell írni..csak most így írtam !
*mindig
*egyébként
*légyszi stb...
A tanulásra koncentrálj még.
Inkább légy az én szerelmem...
65/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!