Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy fiú, hogyan tudnám ezt közöltetni vele?
Kedves kérdező! :) sajnos nekem is ilyen gondom van mostanság! :(( én is számtalanszor ugyanezt a kérdést teszem fel.... de még nem kaptam rá rendes választ :( sajnos nem nagyon tudok tanácsot adni neked mert nekem is ugyanez a bajom, de talán annyit hogyha beszélgettek nézz a szemébe sok mindent elárul, vagy ha elmentek egymás mellett akkor vess rá egy pillantást de ne nézd sokáig hagyd hogy ő nézzen,,... vagy nem tudom,, én is elmondom velem hogy van ez: Először is nekem volt egy ovis társam akivel oviba jártunk mindketten szerelmesek voltunk a másikba, de mikor elkezdődött a suli azóta "szakítottunk"
és most állandóan egymásba botlunk .. múltkor suliba annyira bámult nem tudom miért ? talán tetszek neki? nem tudom... és többször is összefutottunk és ez már szinte olyan mint egy jel, aztán volt olyan amikor szüreti bálon mentünk egymással szembe és mint a filmekbe,, elkezdtünk "táncolni" mivel nem tudtuk kikerülni a másikat az azt követő héten pedig álltam a folyosón és egyszer csak valaki megfogta a vállamat, és megszólalt "bocsi" mert a folyosón meg akart előzni de persze a nélkül is elfért volna hogy hozzám érjen... szerintem ez csak egy ürügy volt hogy hozzámérjen....? nem tudom,,. télleg nem tudom hogy most érez -e irántam valamit, de én tudom hogy én érzek iránta valamit..
szóval ez bonyolult... dehát mindegy majd lesz valahogy...
úgyhogy kitartás! és ne félj annyira... hajrá!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!