Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hiszik konnyen kaphatonak az olyan csajokat, akik szexisen oltoznek?
Bevallom, a kornyezetemben a csajok nagy resze, aki miniszoknyat, 10 cm magas cipoket hord, az olyan, hogyha jol nezel ki, odamesz hozza, rogton odaadja magat.
Az utobbi par evben leadtam 10 kg-ot, csinosabb lettem, es elkezdtem erdeklodni a divat irant.
Azota gyakran hordok miniszoknyat, miniruhakat, ilyen 10 cm koruli magassarkukat, es azt vettem eszre, hogy kozelednek a pasik, de ugy, hogy rogton fogdosnak.
Az izlesem ilyen oltozkodes teren, viszont nem vagyok olyan csaj, aki konnyen kaphato.
Akkor vagy szürke kisegér, ha az idióta "divatot" követed, te marha. :) Jól beleillesz a féldigites IQ-val rendelkezők közé, gratulálok.
A magassarkú amúgy is tönkrebassza a lábadat meg a hátadat, és még hülyén is nézel ki benne. Ne csodálkozz, ha találkozol mindenféle beteg fétises emberrel...
"Tévedsz utolsó,pont,hogy ez ilyen nőies nőket vesszük a legtöbben észre.
Egy vonzó férfi vonzza a szép nőt és értékeli,h a nő miniszoknyában van dekoltált felsőben,nőies,akire fel tud izgulni,akire ha ránéz melegség jó érzés árasztja el. "
Mar ne haragudj, de ne keverd a majmokat a ferfiakkal.
Aham szóval az a pasi aki ért a nőkhöz és szereti ha egy nő szexuális és meg is mutatja magát neki és értékeli akkor az egyenlő majom.Hmmm utolsó jó tudni,hogy ezt igy levezetted nekem. :)
Valaki megteheti valaki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!