Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 30 körüli férfiak a 18-20 éves nőket részesítik előnyben, mit tudnak ők amit mondjuk egy 30 körüli nő nem tud?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem ítélek el senkit csak kíváncsi vagyok.2014. nov. 24. 10:21
1/22 anonim válasza:
A 18-20 év körüli csajok vadabbak, bevállalósabbak és merészebbek.
2/22 anonim válasza:
Lehet mert a 30 körüli nők már a családtervezésen gondolkoznak, a 20 év körüliek pedig hajszolják az élvezeteket és ez jobban ínyükre van.
3/22 Bino válasza:
Szerintem az is benne lehet a dologban, hogy így nagyobb "hímnek" hiszi magát, mivel a korához képest sokkal fiatalabb csaja/szeretője/.. -ja van. Meg, a fiataloknak nincs annyi ráncuk, nincs megereszkedve a mellük, nincs pocakuk.. (nem mintha minden harmincas nő ilyen lenne)
4/22 vicr4m válasza:
A nőknél 30. év körül indul be erőteljesen a fészekrakási ösztön, azonban manapság a férfiak nagy része ebben a korban még nem érzi magát késznek erre a feladatra, ezért így próbálnak időt nyerni. (Ha megfigyeled a férfi-nő baráti kapcsolatokra nem jellemző ez a korkülönbség).
5/22 anonim válasza:
Nem akarnak még gyereket, nem akarnak még férjhez menni. Valamint lehet, hogy könnyebben lehet őket hülyíteni is, mert még kevesebb a tapasztalatuk.
6/22 A kérdező kommentje:
#1-#2 válaszolók ezt megcáfolnám,ugyanis van hogy egy 30 éves nő olyan élményt és újdonságot tud mutatni amit egy fiatalabb nő nem.Fészekrakás lehet,hogy 30 évesen már ketyeg az a bizonyos óra,de tudok olyan 18 éves libáról aki felcsináltatta magát,hogy eltartsa a szerencsétlen áldozat.
2014. nov. 24. 10:34
7/22 anonim válasza:
Sokkal szebbek, nem akarnak még férjhez menni, szabadabb a gondolkodásuk. Sok 30 körüli nő ráadásul eléggé kiégett benyomást kelt.
8/22 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy eltartassa magát a szerencsétlen áldozattal akinek azt hazudta,hogy gyógyszert szed.
2014. nov. 24. 10:36
9/22 anonim válasza:
2es vagyok.
Igen, vannak olyan nők, akik 30 évesen még buliznak és olyan is van, aki 20 évesen gyereket csinál, amit leírtam az az általános igazság, ez nem azt jelenti, hogy mindenkire ez jellemző.
10/22 anonim válasza:
30 korul sokan meg sok ferfi épitgeti az eletet de a legtobb nő ilyenkor mar hazassagot gyereket akar.
A fiatalabbakat konnyebb befűzni es megtartani.
A fiatalok szebbek altalaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!