Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a mai nők fejében rendet tenni?
Én senkitől sem tűrném el, hogy "rendet" próbáljon tenni az én fejemben, szerintem tőből harapnám le a fejét (átvitt értelemben persze). Csak a hibáimra világíthatnak rá építő jelleggel, a rendrakás viszont csak én tehetem meg. Viszont olyan okkal semmi kritikát nem viselek el, amit csak azért várnak, hogy magamra vegyem, mert nő vagyok.
Egyébként azt sem mondhatja meg senki senkinek, hogy mi a "helyes út", mert nincs ilyen. Mindenkinek más az értékrendje, és épp elég baj, hogy így is rengeteg olyan tényező van, ami bizonyos emberekét befolyásolja.
Egyébként elmondanád, hogy mik azok a felszínes, lehetetlen elvárások? :D
Nekem ugyanis szerintem egy olyan nem volt. Főleg nem lehetetlen, mivel több olyan tök átlag, mindennapokban könnyen fellelhető srác volt, aki teljesíteni tudta volna, és barátom is van, aki majdhogynem tökéletes az én mércém szerint.
Tenyérrel.
Helytelenül viselkedik ---> zuu, megy egy pofon.
Ilyen egyszerű.
Nem hiszem hogy barkinek a fejeben is egy kivulallonak kellene rendet tenni. Azt meg plane nem ertem hogy a kerdezo miert gondolja magarol, hogy neki rend van a fejeben, mert nekem nem igy tunik.
38F
"Helytelenül viselkedik ---> zuu, megy egy pofon."
Kokemeny vagy öcsi :) Ej de szanalmas kis balfax lehetsz, ha noket akarsz verni.
38F
Sztem sehogy, gyakorlatilag mindenhonnan ömlik a feminista agymosás, ezért vannak ennyire összezavarodva a nők.
Magyarországon gyakorlatilag beszólogató, keménykedő, férfiakat utánzó nők vannak, akikben semmi nőies báj nem maradt. Aztán csodálkoznak, h 30 éves koruk után, miután már nem feszes a bőrük, senkinek nem kellenek.
Azért támasztanak ennyi elvárást, mert megtehetik. Az átlag magyar férfi igénytelen, és ha lát egy agyonsminkeltt buta libáról képet, akkor is elkezd bókolni és átmegy pincsikutyába. Amíg a férfiak adják alájuk a lovat, addig nem is fognak megváltozni a magyar nők, mivel a kritikus korig ( kb. 30 év) bőven elvannak a kinézetükkel, akkor is fel akarják szedni őket, ha buták és unalmasak.
nézz meg egy átlagos butácska 25 éves lányt, tuti, h nála és próbálkoznak bőven a férfiak.
egyébként annyira nem kell aggódnod, nyugaton egyre több a 30 feletti egyedülálló nő, pont ezért. Aki jóképű és gazdag férfi, az inkább a 20-28 éves nőkre hajt, hiszen értéket se a fiatal, se az idős nőkben nem lát, akkor úgy van vele, h legalább feszes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!