Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki látta már a szüleit szeretkezni? Kinek milyen gondolatok jártak a fejében?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 02:11
1/9 anonim válasza:
Én csak a nagyszüleimet láttam :D
2/9 anonim válasza:
Én:)És az, hogy úgy lesz_pnám apámat:)
Feri/57(meleg)
3/9 C0r3 válasza:
57/meleg halj meg plz xd
Én képeket láttam arról, ahogy anyám egy csávónak sz...ja a farkát. Nagyon felidegesített. Soha soha soha soha többet nem nyúlok anyám gépéhez. SOHA jajj jézusom má el is ment az életkedvem. xd
4/9 October15 válasza:
Nekem ehhez még nem volt szerencsém.. hál istennek.
Mondjuk nővéremet anno párszor csúnyán rajta kaptam :D
A legnagyobb: bekérdezek, hogy hány óra.. és a kérdésnek annyira megörült hogy sikítva válaszolt XD
Egy másik: a kép a következő: francia ágy, rajta tesó pasija, rajta tesó a kettő között meg 1 zacsi XD
Mire gondoltam.. leginkább arra, hogy ezt csúnyán be bukta és szrá röhögtem magam.
5/9 anonim válasza:
3as most miért?
nem tetszett a farkam?:)
6/9 C0r3 válasza:
Fel se állna anyámra te meleg kci :D
7/9 anonim válasza:
En csak hallottam,de az is eleg volt,kellemetlen voltes uhhh :/
8/9 anonim válasza:
Láttam már. És soha többet nem akarok ilyet átélni,kínos volt.
9/9 anonim válasza:
Én nem. De vissza kérdeznék. Szüleitek kaptak-e már rajta titeket ?? Ez oda-vissza kínos lehet a mai gondolkodás szerint. Bármilyen esetben az jutott volna az eszembe, hogy rendben van köztük minden. És ennek örülök. Olyan kevés dolognak lehet örülni ebben az életben. Így a legkisebb dolgoknak is örülök, és boldoggá tesznek. Sok ember 40 felett szégyenli ,( másik embert kiröhögi ha tudja róla hogy még szexel.)Ez hü...ség. Ameddig levegőt veszek, és képes vagyok rá testileg , lelkileg, szexelni fogok a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!