Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki látta már a szüleit szeretk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki látta már a szüleit szeretkezni? Kinek milyen gondolatok jártak a fejében?

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 02:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Én csak a nagyszüleimet láttam :D
2014. aug. 7. 02:12
 2/9 anonim válasza:
0%

Én:)És az, hogy úgy lesz_pnám apámat:)

Feri/57(meleg)

2014. aug. 7. 02:13
 3/9 C0r3 ***** válasza:
60%

57/meleg halj meg plz xd

Én képeket láttam arról, ahogy anyám egy csávónak sz...ja a farkát. Nagyon felidegesített. Soha soha soha soha többet nem nyúlok anyám gépéhez. SOHA jajj jézusom má el is ment az életkedvem. xd

2014. aug. 7. 02:14
 4/9 October15 ***** válasza:
45%

Nekem ehhez még nem volt szerencsém.. hál istennek.

Mondjuk nővéremet anno párszor csúnyán rajta kaptam :D

A legnagyobb: bekérdezek, hogy hány óra.. és a kérdésnek annyira megörült hogy sikítva válaszolt XD

Egy másik: a kép a következő: francia ágy, rajta tesó pasija, rajta tesó a kettő között meg 1 zacsi XD

Mire gondoltam.. leginkább arra, hogy ezt csúnyán be bukta és szrá röhögtem magam.

2014. aug. 7. 02:14
 5/9 anonim ***** válasza:

3as most miért?

nem tetszett a farkam?:)

2014. aug. 7. 02:15
 6/9 C0r3 ***** válasza:
Fel se állna anyámra te meleg kci :D
2014. aug. 7. 02:17
 7/9 anonim ***** válasza:
En csak hallottam,de az is eleg volt,kellemetlen voltes uhhh :/
2014. aug. 7. 02:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Láttam már. És soha többet nem akarok ilyet átélni,kínos volt.
2014. aug. 7. 03:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem. De vissza kérdeznék. Szüleitek kaptak-e már rajta titeket ?? Ez oda-vissza kínos lehet a mai gondolkodás szerint. Bármilyen esetben az jutott volna az eszembe, hogy rendben van köztük minden. És ennek örülök. Olyan kevés dolognak lehet örülni ebben az életben. Így a legkisebb dolgoknak is örülök, és boldoggá tesznek. Sok ember 40 felett szégyenli ,( másik embert kiröhögi ha tudja róla hogy még szexel.)Ez hü...ség. Ameddig levegőt veszek, és képes vagyok rá testileg , lelkileg, szexelni fogok a férjemmel.
2014. aug. 7. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!