Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom hozzá ennyire? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kb 5 hónapja megismertem valakit, akivel majdnem minden nap beszéltünk..ez megszünt kb 3-4 hete és nagyon fájt, annyira ragaszkodtam már hozzá, természetes volt hogy szinte minden nap beszélünk és akkor hirtelen abbamarad.Nem volt köztünk semmi, és azthiszem ez nem is működött volna bizonyos okok miatt.Sokat gondoltam rá, és még 3-4 hét után se igazán van olyan nap hogy ne jutna eszembe.Van hogy összefutunk és egy helyen vagyunk olyankor végem van..mikor észreveszem hogy néz rögtön zavarba hoz és inkább elfordulok.A szeme és a mosolya elég nagy hatással van rám.Na meg mikor még rendeszeresen beszéltünk elejtett néhány bókot amit igazán jól csinált..Igy 4 hét után már nem annyira fáj hogy nem beszélünk, de attól még gondolok rá és ilyen dolgokat vált ki belőlem..Mi ez? Beleszerettem? Lehet ilyen hogy ha nem is volt köztünk semmi?2014. nov. 23. 08:55
11/11 anonim válasza:
ja most olvasom, h nem vagy lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!