Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok szexualitáson kívül képtelen bárkit is közel engedni magamhoz? Baj van velem?
Az a fura, hogy én is hasonlóan vagyok azzal kapcsolatban, amit az ideális társról írsz; bár én úgy fogalmaznék, hogy magának a szerelemnek a barátság - megértés, összhang, bizalom - az alapja, amihez hozzácsapódik még a szexuális vonzalom. Én is inkább tárgyakhoz, különféle művészeti irányok végtermékeihez és hasonló emlékekhez vonzódom, ugyanakkor én nagyon is romantikus és érzelmes vagyok. Amiért nem tud ez kifejeződésre jutni, az az, hogy a legtöbb nő, aki az utamba kerül, nagyon egyszerű. Legalábbis én annak érzem őket, és ezért az esetek nagy részében hatalmas kompromisszumérzet van bennem, hogy most vagy "elfogadom" (helyesebb lenne a "magamra erőltetem" kifejezés) vagy maradok egyedül. Az utóbbit szoktam választani. Szexelni sem tudnék csak úgy, magáért a test kedvéért. Túlságosan komplex és intim dolog nálam a szeretkezés ahhoz, hogy olyan lányokra pazaroljam, akik számomra csak a külső burkukkal tudnak kitűnni többi közül.
Én meglehetősen érzékeny, aprólékos és empatikus vagyok, és igen is képes vagyok szeretni; mégis tartottak már szociopatának, kegyetlennek, "hidegnek", pusztán mert nem akartam velük lenni, vagy nem akartam olyannal lenni, aki szerintük nekem jó lett volna. Ezt most azért osztom meg veled, hogy felmerüljön a kérdés: nem lehet, hogy csupán még nem találkoztál olyan személlyel, aki érzelmileg és intellektuálisan kielégít? Mert az, hogy valaki "okos", még nem jelent semmit.
Persze az is lehet, hogy csak fiatal vagy, és félsz a függetlenséged, szabadságod elvesztésétől. Ehhez viszont nem szeretnék hozzáfűzni semmit, mert ha így van, akkor úgysem lenne jelentősége számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!