Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nő jobb az ágyban mint egy 17 éves lány?
Ha a pasiknak nem a fiatal 17 évesek kellenének, akkor nem kaptam volna a válaszom óta 15 privit... De ti tudjátok ;)
17/l
én is írtam neked,
azt hogy viccnek is sza-r volt :)
nézd meg azért lehet a többi is hasonló,bár szomorúan kétlem ,de akkor majd azt nézd meg kiktől kaptad hehe.Akkor örömködj :D
na szóval a lényeg egy 30as élmény lehet,bár szerintem az is fiatal,egy 17éves pi*csa meg bárhol összeszedhető,nem nagy cucc,és felejthető dolog nem egy epic ürítés.
Kedves,
nem akarlak bántani, de hidd el, de a privátok, ha nem a szüzektől érkeztek, akkor azoktól a férfiaktól, akiket elhanyagol a feleségük.
Én azért sem írtam, mert nem vagyok pedofil.
36F
17 éveske ez nem verseny, nem azért kérdeztem, de legyél csak büszke magadra, csak aztán ne sírjon a szád széle, tudod, hogy aki qrvának áll az ne csodálkozzon, ha megketyerintik.
Azért kérdeztem, mert szemmel láthatóan rám van kattanva egy 30 éves forma nő. (én 18 vagyok) Volt eddig nem egy, nem kettő 16-18 év közti barátnőm, akik nem mondom, hogy rosszak voltak az ágyban, de bizonytalanok voltak, azt hitték, hogy azzal, hogy mindig vadulnak, azzal el van intézve minden. De szégyenlősek voltak, takargatták magukat...stb. Most itt van ez az érett, kiforrott nő, aki tisztában van a testével, tisztában van a nőiességével, és érdekelne, hogy milyen lehet vele a szex. Más vele, mint egy korombelivel?
Igen, határozottan más.
Úgy gondolom, hogy a kezdetektől jó voltam az ágyban, de legalábbis nem rossz. Sosem takargattam magam, valahogy ösztönösen ráéreztem hogy mi jó a másiknak, aztán persze volt benne sok tanulás.
Kétségtelen, hogy 25 éves fejjel teljesen másképpen tekintek magamra, mint a 17 éves énemre.
Szóval igen, egy idősebbel jobb. Nem csak az ágyban szerzett nagyobb tapasztalat miatt, hanem az életben szerzett tapasztalata miatt is. Szerintem nagyon sokat számít ez az ágyban...és pont emiatt gondolom, hogy a 17 éves kiscsaj elég nagyszájú.. Majd 7-10 év múlva ő is ezt fogja gondolni az akkori önmagáról.
Az élettapasztalat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!