Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a csúnya nőkről akik trükkökkel szépnek mutatják magukat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a profin begyakorolt sminkre minden nap, póthajra, mindenféle hájleszorító formázó alsóruhára, szivacsos push up melltartóra amiben a lógós cicik is szépek. Aztán ha összejöttök vele és oda juttok hogy együtt alvás vagy már együtt éltek, akkor esténként kaptok egy rövid töredezett hajú, ragyás arcú, kis szemű, hurkás hasú, kutyafülmellű nőt.2014. nov. 22. 16:46
11/11 anonim válasza:
na igen elég gáz szerintem, ezért kell igényes nővel összejönni akin látszik mert ezek általában nem azok...
én pl smink nélkül is normálisan nézek ki egy hibám van ami ront sokat az a szem alatti sötét folt mindegy mennyit alszok mindig ilyen :( na én ezért nem szoktam korrektor nélkül kimenni az utcára amúgy meg nem sminkelem magam halálra ,hogy felismerhetetlen legyek nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!