Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők ti hogyan reagáltat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők ti hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy lányt sírni, megsajnáltam vettem neki egy csokit és odaadtam. Mosolygott, megköszönte elvette és ennyi. Valahogy többet vártam, vissza sem nézet után, eltette a csokit és csak ott ült továbbra is, mint ha nem is érdekelte volna az egész. Nem bepróbálkozni akartam nála, csak olyan miért ne alapon gondoltam egy picit felvidítom, de valahogy többet vártam. Ti mit csináltatok volna ? :)
2014. nov. 22. 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kiröhögtelek volna.
2014. nov. 22. 09:53
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
szerintem teljesen normálisan reagálta le. nekem a gesztus jól esett volna, de a csoki már sok...
2014. nov. 22. 09:55
 3/13 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy :)

Ilyenről még nem is hallottam... de szép gesztus szerintem nagyon.

Ha én lettem volna a lány helyében, akkor biztos elkezdtem volna veled beszélgetni, már csak azért is, hogy megtudjam, hogy miért kaptam azt a csokit :)

2014. nov. 22. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyébként igen, azzal egyetértek, hogy a csoki már sok. Jobban esett volna, ha csak simán odajössz beszélgetni, hogy nem érezzem magam egyedül. A csoki talán már kicsit nyomulós.

De az biztos, hogy nem tettem volna zsebre szó nélkül a csokit :D

2014. nov. 22. 09:56
 5/13 A kérdező kommentje:
De nem maradtam ott nyomulni, csak odaadtam neki, mondtam pár szót és eljöttem, ebben mi a sok ? :O
2014. nov. 22. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:
De ari vagy, kicsit olyan, mint én, csak én lány vagyok. Néha én is csinálok ilyet, amire az emberek azt mondják, hogy sok, én meg csak állok, és nézek, hogy miért..sosem értem, de talán egyszer megfogom :D Mindenesetre a lány biztosan másképp működik, Neki ez volt a normális. Szerintem kicsit érzéketlen a részéről, de az is lehet, hogy valami nagy gondja volt, és nem tudott volna Rád koncentrálni! Ne ítéld el, ha legközelebb találkoztok kérdezd meg hogy van :)
2014. nov. 22. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kedves tőled. de valószínűleg valami baja volt és nagyon szomorú volt, ilyenkor az embernek nem mindig van kedve idegenekkel trécselni. gondolom a saját problémájával volt elfoglalva, szerintem teljesen érthető.
2014. nov. 22. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves gesztus tőled, de magamból kiindulva gondolom, ha valaki annyira nem tudja magában tartani a bánatát, hogy nyilvános helyen sírva fakad, annak komoly oka lehet, nem csak olyasmi, hogy mondjuk rossz jegyet kapott a suliban, vagy hogy elveszett a fülbevalója (hacsak nem gyerek már). Én idegenek előtt maximum olyasmiért sírnám el magam, ha valami borzasztó történik, pl. elveszítek valakit, aki kedves volt nekem. Ilyen esetekben meg én sem tudnék nagyon mit kezdeni olyan gesztussal, hova valaki ad egy csokit, habár tényleg kedves próbálkozás. De nem vidultam volna fel tőle őszintén és nem biztos, hogy lett volna kedvem ismerkedni, beszélgetni.

Ha valakit éppen valami tragédia ér, az nem mindig a legalkalmasabb időpont az ismerkedésre.

A másik: nem tudom, te hogy vagy vele, de én ha valakinek megpróbálok segíteni, azt nem azért teszem, mert várok tőle valamit.

2014. nov. 22. 11:03
 9/13 A kérdező kommentje:
De nem én nem akartam vele beszélgetni, se ismerkedni, nem akartam tőle semmit, csak megsajnáltam. Engem az zavar csak hogy nem nagyon látszott rajta hogy jól esett volna ez neki :)
2014. nov. 22. 11:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem már várok tőle valamit, egyszerűen zavar. Nem bántam meg se semmi, csak így olyan értelmetlennek tűnik az egész.
2014. nov. 22. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!