Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Hogyan lehet megszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogyan lehet megszabadulni egy ilyen zaklatótól?

Figyelt kérdés
Van egy 42 éves cigány férfi, aki rendszeresen zaklat. Olyanokat mond, hogy ő csak rám vágyik, és tudja, hogy nekem is bejön ő, és már várja, hogy együtt töltsük az éjszakát, meg minden egyéb dolog. 17 éves diák lány vagyok, és ez rettenetesen zavar. (Élőben csinálja, nem pedig a neten, vagy ilyesmi.) Mit tegyek? Amúgy több lánnyal is csinálja ugyanezt. Nem tapogat, de perverz megjegyzéseket tesz, meg ilyesmik. Hogyan kéne ezt kezelnem?

2014. nov. 22. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérj tőlük tanácsot:

[link]

2014. nov. 23. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy egyesek írták,hagyd a fenébe a rendőrséget,te jössz ki belőle csak rosszul,mert durvább lesz a helyzet.Barátokkal szépen csendben félholtra kell veretni.Ha nincs ilyen ismerősöd,vedd fel a kapcsolatot a Betyársereggel pl.

Mindezek viszont csak akkor állnak,ha te magad nem vagy cigány.

2014. nov. 24. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek és aztán közösen menjetek el a rendőrségre.Fel kell jelenteni a köcsögöt,mert veszélyesek lehetnek az ilyen zaklatók.Most még csak szóban zaklat,de ha nem állítjátok le akkor tovább is mehet.Nagyon sok nemi erőszak történik sajnos,és szerintem ne várd meg hogy veled is az történjen.
2014. nov. 24. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Felesleges a rendőrséghez fordulni. Bizonyíték hiányába semmit sem tehetnek. Én még rosszabb helyzetben vagyok .Feljelentést tettem,de az ő szava áll az enyémmel szemben és természetesen ő mindent tagad.Nekem tanúim vannak,hogy zaklat mégis csak többszöri feljelentés után most lesz az első tárgyalás,pedig többször életveszélyesen megfenyegetett,de sajnos arra nincs tanúm.

Köszönhetjük ezt azoknak a nőtársainknak akik hobbiból jelentgetik a volt pasijaikat,pl: azért mert elhagyták vagy éppen nem viszonozzák az érzelmeiket. És mi akik tényleg veszélyben vagyunk nekünk nem segítenek,mert nem tudják ki mond igazat.

Amit tenni tudsz kérj segítséget a szüleidtől és ne mászkálj egyedül.

2014. nov. 24. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
merre laksz? lehet segíthetünk.
2014. nov. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!