Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan lehet megszabadulni egy ilyen zaklatótól?
Ahogy egyesek írták,hagyd a fenébe a rendőrséget,te jössz ki belőle csak rosszul,mert durvább lesz a helyzet.Barátokkal szépen csendben félholtra kell veretni.Ha nincs ilyen ismerősöd,vedd fel a kapcsolatot a Betyársereggel pl.
Mindezek viszont csak akkor állnak,ha te magad nem vagy cigány.
Felesleges a rendőrséghez fordulni. Bizonyíték hiányába semmit sem tehetnek. Én még rosszabb helyzetben vagyok .Feljelentést tettem,de az ő szava áll az enyémmel szemben és természetesen ő mindent tagad.Nekem tanúim vannak,hogy zaklat mégis csak többszöri feljelentés után most lesz az első tárgyalás,pedig többször életveszélyesen megfenyegetett,de sajnos arra nincs tanúm.
Köszönhetjük ezt azoknak a nőtársainknak akik hobbiból jelentgetik a volt pasijaikat,pl: azért mert elhagyták vagy éppen nem viszonozzák az érzelmeiket. És mi akik tényleg veszélyben vagyunk nekünk nem segítenek,mert nem tudják ki mond igazat.
Amit tenni tudsz kérj segítséget a szüleidtől és ne mászkálj egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!