Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A reménytelen szerelemtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A reménytelen szerelemtől, hogy lehet megszabadulni?

Figyelt kérdés
Szeretek egy bunkó férfit , mikor nem látom akkor elég jól elvagyok nem nagyon foglalkoztat , de mostanság beszéltünk meg szeretne megint jóban lenni , de tudom ,hogy megint csak hülyítene meg kihasználna , ezt többet nem engedhetem ,mert belegebednék , nagyon tud minden olyat csinálni és mondani amitől a falra mászok . Miért vagyok oda valakiért aki rosszul bánik velem és agyonra idegesít ?! Addig míg nem leszek megint szerelmes nem is fognak elmúlni az érzelmeim az adott bunkó iránt ?

2014. jan. 30. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán mert a bunkó férfiban látod az erős, domináns férfit, arra gondolsz , hogy ha hozzád jó lenne, mellette biztonságban lennél, míg egy rendes, de töketlenebb srácnál nem érzed ugyanezt.
2014. jan. 30. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen most ,hogy így mondod igen dominánsnak látom és ez tetszik , nagyon is imponál . :/ De amúgy csak részben olyan , nem annyira tökös mint azt mutatni próbálja és ez mikor először nyílvánult meg nagyon is meglepett . Játsza a keményet de nem az . Na mindegy , valahogy nem tudom , tetszik és lennék is vele és nem hiszem el ,hogy mindazok után még képes vagyok ezt gondolni . Csak amikor valaki szerelemes akkor mindenre talál magyarázatot a másik védelmében és hajlamos magára fogni a hibát . Nagyobbat már nem hiszem ,hogy tudnék csalódni ebben a személyben . Gondolom amíg valaki más felül nem múlja nálam az általa tett hatást addig nem is szabadulok meg ettől a dologtól .
2014. jan. 30. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a baj sajnos hogy a nők az ilyen bunkó rossz fiúkra buknak aki megalázza és rosszul bánik velük. Aki meg tényleg szeretné meg jól bánna velük az nem jó! Miért van ez?
2014. jan. 30. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom , ez valami evolúciós dolog , ösztön , hormonok hatása , fogalmam sincs . Ez nem valami amit akarok , csak így van és kész (csak a magam nevében beszélhetek ,mert persze a nők sem egyformák ) . Nem látom semmi értelmét annak ,hogy továbbra is vágyom valakire aki olyan bunkó volt velem . Amúgy a külseje vonz meg a macsós mivolta (ami vetítés amúgy) , az is lehet hogy mikor nincs végleg rendes pont téve a dolgokk végére nincs kimondva megbeszélve nagyon sok dolog akkor nincs lezárva a dolog és ez is okozhatja , mert nekem egyik nagy sérelmem ,hogy sokmindent nem mondtam és mondhattam ki és el . Meg valahol azt is olvastam ,hogy felruházunk valakit olyan jellemzőkkel meg olyanná formáljuk a gondolatainkban amilyen nem is a valóságban , csak mi tündérmesét költünk a személy küré , mert az olyan szép és jó és romantikus , holott az adott ember nem olyan és okot sem adott arra ,hogy úgy lássuk .

Picit zagyva lett , sietek meg nem is tudtam most megfogalmazni jól , bocs .

2014. jan. 30. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:

mert genetika.

kevés olyan lány van akinek a fő erény, pasi ideálba a kedvesség.

2014. jan. 30. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Válts át egy reményekkel telire?! :D Amúgy biztos vagyok benne hogy van olyan férfi a közeledben aki nem bunkó sőt nagyon rendes és totál megbecsülne, oda lenne érted! :)
2014. jan. 30. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Ami a legjobb hogy a kvázi rendes pasiban is nagyot csalódtam , bár gondolom azért ,mert megunta hogy hülyére vette 2 csaj aztán jöttem én a mindenféle sérelmeimmel, sebeimmel amik miatt nem tudtam teljessen igazán magam lenni és erre meg ő is jó bunkó volt sokszor velem . :(
2014. jan. 31. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!