Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? (Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? (Nagyon hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki az osztálytársam. Lassan 5 éve vagyunk barátok, vagyis valami családias kapcsolat alakult ki köztünk, mert neki nincs normális családja. A nagyszülei nem élnek, az anyja mindigis leszarta, most meg elhúzott az új pasijával Magyarországról. Az apja se szereti úgy, ahogy egy apának kéne. Nem hallgatja meg. Nem képes elfogadni, hogy barátja van, a srác nem mehet el hozzájuk, mert az apja nem bír ránézni. A lényeg az, hogy valamilyen családpótlék, és barátnő vagyok egyszerre a számára. Vagyis voltam. Két-három éve kezdett el romlani a kapcsolatunk az ő hibájából. Lassan, de folyamatosan romlott a barátságunk, közbe összejött egy sráccal, akivel mar kb masfél éve együtt vannak. Mindent megtettem, hogy a barátságunk működjön. Konfliktus kerülő vagyok, és kb képtelen vagyok beszélni az érzéseimről, de megpróbáltam vele erről beszélni. Ő úgy tett, mintha minden rendbe lett volna. Aztán nyáron minden baja volt, és nem volt hajlandó beszélni róla. Nem beszéltünk csak 4-5 alkalommal. Viszont mivel nem volt kivel beszélnem a dolgaimról, kezdtem jóba lenni egy fiúval. Ez a fiú ennek a barátnőmnek egy udvarlója volt. A barátnőm volt az első szerelme. Volt köztük aztán még vmi, de semmi komoly. Inkább ilyen gyerekszerelem. A lényeg az, hogy mi azelőtt is jóba voltunk, de nyáron még jobba lettünk, és először megtetszett, aztán pedig azt hiszem teljesen belezúgtam. Ősszel jött a suli, újra látnom kellett a barátnőmet, aki bocsánatot kért, hogy nem figyelt rám eleget, és hogy hanygolt nyár alatt. Kb ez után esett le, hogy szerelmes vagyok. Ismer, úgyhogy rá is jött. Elmondtam neki mindent, mire kiborult, és a fejemhez vágta, hogy azért hanyagolt nyáron, mert nem tudott rám nézni. Meg mert hogy ő tudta, hogy van valami köztünk, és hogy ha összejövünk majd esetleg, akkor ő nagyon ki lesz akadva. Ezt nem tudtam hova tenni, mert ugye ő kosarazta ki elég durván a srácot, ráadásul per pillanat van barátja is. Először vagyok szerelmes, és kb az érzéseim miatt, amiket nem tudok befolyásolni elhordott mindennek. Aztán meg azt mondta, hogy felejtsük el, és hogy ne álljon közénk egy pasi se. Majd a srác eldönti kit akar. De most meg elkezdett a sráccal beszélgetni facebookon, kb napi szinten. Edfig a srácot is úgy leszarta, ahogy kell, most meg ez... Azota probalok mindkettőjükre úgy nézni mint barátra. A lányra nem tudok, mert hazudott nekem, szart a fejemre, és mert ezek után egyszerűen nem tudok bízni benne. Nem tudok vele akármiről beszélni. A srácra sem tudok, mert sokkal többet érzek iránta, az agyam mégse engedi, hogy ebből bármi is legyen. Nem tudom mit tegyek.

17/L

2014. nov. 21. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:

nem olvastam el, de tedd azt ami neked a legjobb, úgyis mindenki ezt fogja mondani.

meg amúgy is nehogy már más mondja meg helyetted mit csinálj.

2014. nov. 22. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg hosszú lett. :)
2014. nov. 22. 00:30
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha annyira összezavarodtam, hogy én se tudom mi a jó nekem? :D
2014. nov. 22. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeld lazán az ügyet...
2014. nov. 22. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, na csak elolvastam :D

1. az nem (igazi) barát mint a te barátnőd, de gondolom ezt te is tudod.

2.pont leszarnám, hogy mit mond mert úgyis csak az irigység beszél belőle.

3.semmi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz azzal a sráccal mivel ő nem tartott rá igényt, plusz irigység (2.)

szóval a csaj amit mond, kb vedd semlegesnek, ugyanis egy ilyen kaliberű ember véleménye nálam nem sokat ér.

az meg hogy szerelmes lettél a fiúba, valóban nem a te hibád és ehhez szintén nincs köze a csajnak, viszont ezt meg mihamarabb add a tudtára a srácnak, hogy tisztábban lásd te is a dolgokat, van e értelme egyáltalán a további folytatásnak.

ilyen "barátokat" meg kb minden bokor tövében találni, szóval ez miatt ne emészd magad.

2014. nov. 22. 01:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 22. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!