Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Tudom péntek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Tudom péntek este van, de kezd megőrjíteni a problémám.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ez a legjobb hely a válasz megtalálására, de nem tudok jobbat. Magányosnak érzem magam, ugyanakkor nehezen tudok megnyílni mások előtt, és nem is vagyok túl kezdeményező. Kollégiumban élek, mindig emberekkel vagyok körülvéve, így örülök az egyedüllétnek, de mégis mindig bennem van az érzés, hogy senkim sincs. Ha volt valaki hasonló helyzetben, leírná nekem, hogy hogyan tudott kilépni ebből az állapotból?

(nem tudom mennyire voltam értelmezhető, de nem akartam hosszú szövegelést)

2014. nov. 21. 23:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ismerős szituáció, nekem az segített, hogy másra koncentráltam, mindig megpróbáltam magamat lekötni valamivel, legtöbbször tanulással. Ha az segít, írhatsz nekem, hiszen így névtelenül könnyebben megnyílik az ember.
2014. dec. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!