Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is idegesít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is idegesít, ha egy csúnya pár túlságosan egymásra van kattanva?

Figyelt kérdés

Sokszor látok ilyet, utcán, metrón, iskolában, és nem az zavar, hogy csúnyák (mert azok, nem lehet tagadni) hanem hogy folyton egymáson lógnak, mintha bizonyítani akarnák, hogy ők mennyire, de mennyire szeretik egymást.

Az én barátnőm meg kimondottan szép, és azért én sem vagyok ronda, de mi legtöbbször csak megfogjuk egymás kezét az utcán, vagy egy gyors csókot váltunk búcsúzáskor, de az említett párok folyton egymást nézik mosolyogva, simogatják a másik kezét, hátát, hasát.

Ez a két ismerősöm is, mikor páran összeültünk beszélgetni, végig ugyanezt csinálták, és az volt az érzésem, hogy nem is érdekeljük őket, csak megmutatták, hogy íme, járunk aztán már le is léptek sokatmondó pillantások keretében. Most komolyan muszály ezt?

2014. nov. 20. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesen kevered bele a kinézetüket, ez minden külsőnél tapasztalható, átlagos és mások által szépnek mondott pároknál is. Ezt hívják teátrálisnak. Olyan közegből jönnek, ahol a párkapcsolatok kibeszélése annyira hétköznapi és állandó téma, mint másoknál mondjuk a politika. Bármit lát vagy hall, belekeveri a politikát. Ugyanez megy a teátrális kapcsolat függőknél is, bármiről van szó, lesz hozzá egy megjegyzés vagy anekdota amivel a barátját vagy barátnőjét szóba hozhatja.
2014. nov. 20. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Off: nem Gergőnek hívnak véletlenül?

De meg mi bajod vele? Ha nem egymás szájában vannak, mint ahogy előttem is írták, akkor teljesen tolerálható, a simogatás és az, hogy egymást mosolyogva nézik, most őszintén, teljesen természetes, ha egyszer szeretik egymást. Lehet hogy csak kissé viszafogottab vagy, és azért éled ezt meg így, de ha kicsit körbenézel durvábbat is láthatsz...

2014. nov. 20. 18:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Kinézettől függetlenül csak azt tartom zavarónak, ha az ember orra előtt olyan szinten nyalják-falják egymást, hogy az már majdnem szex.

Az, hogy mosolyognak egymásra, simogatják egymás kezét, hátát, szerintem teljesen normális viselkedés és nem feltétlenül a külvilágnak szól. Nem érzem magunkat olyan borzasztó rondának, de mi is megsimogatjuk egymás kezét, karját a férjemmel még több év házasság után is akár otthon vagyunk, akár az utcán.

Másrészt az általad csúnyának tartott emberek is szerethetik nagyon egymást, vagy láthatják egymást vonzónak. Nyilván még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy, ezért vagy abban a tévhitben, hogy ez mindenkinél a külsőn múlik.

2014. nov. 20. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Van veled néhány error. És szerintem ez csak a jéghegy csúcsa...
2014. nov. 20. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Neked az, hogy egymást nézik, meg simogatják egymás kezét és hátát az ízléstelen viselkedés? Nem az zavar véletlenül, hogy boldogabbnak tűnnek, mint te a nagyon szép barátnőddel?
2014. nov. 20. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Te meg izléstelenül gondolkozol. Meg lehet hogy a többi ember szemébe te vagy a ronda. Csak tapintatból nem mondják.
2014. nov. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!