Megkockáztassak egy ilyen hajszínt, nem fog túlságosan elütni vagy nem lesz csúnya ha kopik le?
Figyelt kérdés
Ilyesmit szeretnék:
És ilyen most a hajszínem:
(vagy egy fokkal sötétebb de a lényeg,hogy nem sötét barna hanem világosabb..)
Szerintetek?
2011. jún. 29. 18:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem jó!! Úgy földobná a megjelenésed! És a hajszín is tök jó.
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg színezővel. Ha nem tetszik majd kikopik.
4/9 anonim válasza:
A hajad sötétszőke, nem barna, köze nincs a barnához. Amúgy próbáld ki, szerintem jó színek.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem szőke, csak melír volt benne. Amúgy nem én vagyok a képen.
Alapból közepes barnás a hajszínem gyerekkoromban volt olyasmi mint az 1.képen. Ilyen vörösesbarnás csak sajnos azóta kivilágosodott majd közepes barnás lett. De a szőke melír miatt még egy kicsit világosabb lett.
2011. jún. 29. 19:04
6/9 anonim válasza:
Te vagy az a zöldszemű kérdező, ugye?:D
Na mindegy, ide is írok; jó lesz az.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen:-D én vagyok :-)
Ennyire drasztikusan még nem változtattam hajszínt. Vagyis még mindig hezitálok.
2011. jún. 29. 19:19
8/9 anonim válasza:
Jó, inkább rád hagyom. Amit a legtöbb ember világosbarnának hív, az sötétszőke, amit középbarnának, az meg a világosbarna.. Na mindegy. Egyébként tényleg szép színek, ha jól állna neked próbáld ki.
9/9 anonim válasza:
20:36, akkor mondd már meg, hol kezdődik nálad a szőke, mert már tényleg rohadt kíváncsivá tettél.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!