Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam elő egy 20 éves fiúnak, hogy szexelni akarok vele, de semmi több?
Gyanítom, még szűz, nem akarom letámadni vagy megijeszteni.
25L
Nekem egy lány anno elég egyértelműen értésemre adta, de mégis voltam olyan balf..z, hogy nem reagáltam rá. Hogy miért? A jóég tudja, mert betoji voltam.
Szemben lakott velem a lány a panelházban, egy szál tangában mászkált a lakásában, és folyton engem nézett.
Ha hasonlóan reagálna a srác, valószínű ő is betojt, de attól még akarja...lassan már meg kell erőszakolnia a nőknek a hapsikat, igaz? :)
én is kaptam ilyen ajánlatot burkoltan...én nem éltem a lehetőséggel, mert nekem nem jön be ha túl könnyen megkapok valakit és nekem érzelem kell ehhez, nem megy csak úgy a "lyuk látványától"...konkrétan a csaj utólag megkérdezte miért nem feküdtem le vele amíg nem volt pasija...a lényeg, hogy ha olyan elvei vannak akkor ne akard rákényszeríteni...úgy tálald neki, hogy ő választhasson...de egyértelmű legyen :) látod az előző pasi is választott...nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem jössz be neki, csak nem elég neki egy sima szex/szex kapcsolat...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!