Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajjaj segítség! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajjaj segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

helloka!

14 éves vagyok és nem nő a melem és sovány vagyok.nagyon rossz érzés mert a fiúk folyton ezzel csúfolnak hogy lapos a seggem meg ilyenek. mit tehetnék ez ellen???

2010. jan. 29. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, a deszkából előbb utóbb hangszer lesz. Plussz van aki ezt szereti, majd meglátod!
2010. jan. 29. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Most még csúfolnak.Aztán majd 5-10év múlva....... :-))))

2010. jan. 29. 11:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerencsés vagy.a korán érő lányok 18-20 éves korukra kiéltebbek lesznek,te meg addigra leszel a legszebb.nyugi aki most basztat,6 év múlva örülne annak is ha csak megnyalhatná.
2010. jan. 29. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj majd megnő a melled, az sem baj ha sovány vagy. Ilyen vagy és kész, akinek nem tetszik ne nézzen rád. Mond meg nekik ezt jó hangosan. Van aki hamarabb kifejlődik, van aki később. Na és még semmit nem veszítettél, még előtted a fiatalság szépsége. Tanulj, éld a tini éveidet, és légy boldog! Ezek pici apróságok, ne foglalkozzál vele!
2010. jan. 29. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is így volt:) volt is barátom nyugi nem kell aggódnod.most 18 évesen viszont nincs mit szégyellnem.pár év és meglátod majd tapadnak a pasik
2010. jan. 29. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tök jól írták!Én is olyan lapos voltam mint a taszári beton!De mivel vékony, magas hosszúlábú csinos voltam sokan felfigyeltek rám már 9.be, de mivel engem zavart hogy nincs mellem, így senkit nem engedtem közel magamhoz!Diszkó flörtök, csókok, nyáriismerkedések persze voltak, de komolyabb nem!Aztán 17 évesen kezdtem érni,18 évesen megtaláltam az igazit!Ennek 9 éve!Azóta is egy pár vagyunk, családot alapítottunk!
2010. jan. 29. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is így voltam,csúfoltak... 163 vm voltam és 44 kg 14évesen és sokszor azon gondolkoztam,h kitömöm a cictartómat :) ,mert a bnőmnek már akkor is volt melle,most 24évesen semmi pénzért nem cserélnék vele :)!De az ilyen csajokból sztem későbbre lesz nagyon jó csaj,mire a többiek már kiéléték magukat!
2010. jan. 29. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
igaza van az előzőeknek... csak bírd ki türelemmel, ismered a rút kiskacsa történetét, ugyebár.... :-)
2010. jan. 29. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:

egyet értek az előttem szólókkal:)

14évesen nekem akkora volt mintha 1szunyog megcsípett volna..:)sokat csúfoltak engem is..és most 16éves vagyok..azok a csajok akik akkor gyönyörűek voltak most úgynéznek ki mellettem mint a tehenek:)

azok akik akkor kicsúfoltak most sorba állnak értem:)

és mig azoké már lóg az enyém most nagyon szép nemcserélnék velük:):)

2010. jan. 29. 12:25
 10/12 A kérdező kommentje:
hát köszike :)
2010. jan. 29. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!